Şimdi Ara

Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
25.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.migroskurumsal.com/Icerik.aspx?IcerikID=157

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

quote:

Orijinalden alıntı: mstmmr

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

Bence süper bir kampanya olmuş, yarın gidip iki çift signal white now, bi çift ağız suyu, bir çift de diş ipi aliim.
    Haber verdiğiniz için çok teşekkürler.

hocam bir çiftte fırça almayı unutma...

Anlamıyorum!

migros carefour gibi marketler marka ürünlerde türkiyenin en pahalı marketleri. piyasayı iyi araştırıyorum.
    mesela başka marketlerde yada yerel olan marketlerde bu ürünler migrosa carefoura göre % 15 - 20 daha ucuz hatta % 30.

yıl boyunca pahalı pahalı satıp çok kar ediyorlar. yılda bir defa bu tür ürün gruplarında milletin ağzına bal çalıp ucuz imajı yaratıp lider oluyorlar.

bence hiç adil değil. gerçi serbest piyasa... herkes istediğini istediği fiyata satabilir.

350 gün pahalı alırız 15 gün ucuz...

BİM DEN ŞAŞMAMAK LAZIM. 365 GÜN UCUZ MARKET.

Birleşik islam marketlerine 3 kazandıracağıma Koç grubuna 10 kazandırırım.

• Valla ben doldurmuştum macun evi yine benzer bir kampanyayla.. yine 2 diş macunu aldım ve de 8 diş fırçası .. 2-3 yıllık diş macunum var evde ya dur bakalım ;:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

koç grubu migros'u satalı 2 yıl oldu.

http://www.migroskurumsal.com/Icerik.aspx?IcerikID=157

Beni düzelttiğiniz için teşekkür ederim. Yazıyı okuyunca yıkıldım, ben hala öyle sanıyordum :P

Herhangi bir X mağazası 10 kazansa da olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn991402 -- 24 Kasım 2010; 21:58:15 >
  • Ben de Tansaş'tan yaptım alış verişi, haber veren arkadaşa teşekkürler....
    65 Liralık ürün için 32,50 Lira ödedim...:)

Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 24 Kasım 2010; 22:05:32 >

• 2 sansodyne köpüren jel 2 colgate plax 250ml ağız suyu 2 oral-b pro expert diş fırçası aldım toplamda 29 tl ödedim:)
    haber veren arkadaşa teşekkürler bunları zaten alacaktm bu kampanyada güzel oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Ben de Tansaş'tan yaptım alış verişi, haber veren arkadaşa teşekkürler....
    65 Liralık ürün için 32,50 Lira ödedim...:)

topitopu düşünce 31 TLödemişsin dostum.

• Yok ben topitopu hesaba katmadan hesapladım, şöyle ki;
    Money Clup kazancı altta 32,50 görünüyor zaten, sadece onu dikkate aldım. Toplamda 65 Liralık ağız sağlığı ile ilgili ürün, ordan sağlanan kazanç 32,50, o malzemeler için ödenen de 32,50 Lira.
    karışıklık yok bence...

quote:

Orijinalden alıntı: Chip11

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Yok ben topitopu hesaba katmadan hesapladım, şöyle ki;
    Money Clup kazancı altta 32,50 görünüyor zaten, sadece onu dikkate aldım. Toplamda 65 Liralık ağız sağlığı ile ilgili ürün, ordan sağlanan kazanç 32,50, o malzemeler için ödenen de 32,50 Lira.
    karışıklık yok bence...

quote:

Güle güle kullan kardeşim. Bilgilendirme için teşekkürler.

• Teşekkür ederim....

quote:

Güle güle kullan kardeşim. Bilgilendirme için teşekkürler.
  • bugün gittim bilgisayara baktılar haberleri oldu sonunda 100tllik diş macunu ve fırça ile diş ipi aldım 50tlye düştü birde 50tlik alışverişe vernel 6kg 3tl miş ordanda 9tl karımız oldu.60tllik bi karımız oldu.diş macunun ömrü 24 ay kullanma ömrüne bakın alırken.kampanyayı bildiren arkadaşa teşekkürler.
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler. Faydalandık.
  • gerçekte süper.bizde faydalandık
  • Çifte kavrulmuş olmuş seninki....:)

quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

bugün gittim bilgisayara baktılar haberleri oldu sonunda 100tllik diş macunu ve fırça ile diş ipi aldım 50tlye düştü birde 50tlik alışverişe vernel 6kg 3tl miş ordanda 9tl karımız oldu.60tllik bi karımız oldu.diş macunun ömrü 24 ay kullanma ömrüne bakın alırken.kampanyayı bildiren arkadaşa teşekkürler.
  • Migros şöyle bir güzellik yapmış, tebrik etmek lazım, indirimler düşmeden önceki fiyat 50 TL'yi geçtiğinde de promosyondan yararlanabiliyorsunuz.

Yani cebinizden 25 TL + 3 TL daha çıkarak 6 Adet Pınar Süt ya da 6 kg Vernel alabiliyorsunuz.

Ne hikmetse koskoca Ankara'da bir çift Sensodyne bulamadım. İnsanlar resmen yağmalamışlar.
  • Bende faydalandım teşekkürler. Ayrıca colgate ürünlerinden 10 TL lik alışverişe 2 TL anında indirimde yapılıyor.
  • Tansaşta da money clup 3 x 40 TL alış veriş kampanyasından yararlanabiliyorsunuz.
    30 küsur Lira ödemiş olmama rağmen 40 Liralık alış veriş yapmışım gibi kabul etti...

quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Migros şöyle bir güzellik yapmış, tebrik etmek lazım, indirimler düşmeden önceki fiyat 50 TL'yi geçtiğinde de promosyondan yararlanabiliyorsunuz.

Yani cebinizden 25 TL + 3 TL daha çıkarak 6 Adet Pınar Süt ya da 6 kg Vernel alabiliyorsunuz.

Ne hikmetse koskoca Ankara'da bir çift Sensodyne bulamadım. İnsanlar resmen yağmalamışlar.

• @gokmay
    Sizin söylediğiniz daha da mantıklıymış fakat benim aradığım ürünler Tansaşta kalmamıştı. Migros'larda çeşit daha bol oluyor.
  • Kötü bir kampanya ! Bana 5 yıllık diş macunu aldırdı
  • Ben bilseydim 2 kere 20 Liralık ağız bakım ürünü alırdım. (ilk 40 Liralık harcamamı daha önceden yapmıştım)
    *Cebimden 40 Lira çıkmış olurdu,
    *80 Liralık ağız bakım ütrünü sahibi olurdum,
    *Ayrıca money clup tan 25 Lira yükleme yapılırdı,

Sonuçta 15 Liralık ödemeyle 80 liralık ürün almış olabilirdim...
  • valla bende 6 tane köpük sensodyne aldım.....2 tanede colgate gargara 52 oldu birde 50 tl üstüne vernel kampanyasını kullandım....bu macunların ömrü nedir elimizde patlamasın :))))
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.