Şimdi Ara

Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
25.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bende o şekilde profilo da ki tansaş tan aldım. 360 hediyeli Colgata Prolife ten iki tane ama tansaş 12.90 dı galiba. Puan verdi mi bakmadım.

quote:

Orijinalden alıntı: xraytr

quote:

Orijinalden alıntı: wuc

colgate 360 2li diş fırçası 13,25tl bunu alınca 3,5tl karta yükleniyor yani 4diş fırçası 13,25tl ve 7tl puan money karta yükleniyor.Ben capitol migrosdan aldım diğerlerinde böylemi bilmiyorum..

Ürün migroskop yani katalog ürünü olduğu için bu kampanya haricindedir iki kampanya birleştirilmez demişti şube yetkilisi. Ancak rafta 1 ad. kaldığı için deneme yapamamıştık bedava verdiği bir ürün içinde puan yüklemesi garip. Hatalı tanımlanmışta olabilir çünkü açık çerezlerde %25 kampanyası varken fıstık alımına indirim yapmamıştı katalogda olduğu için.

• 6 adet kapaklı oral-b fırça 2,5 TL şaka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa
    Elektrikli veya pilli olanları kampanyaya dahil etmedikten sonra anlamı kalmıyor.

İşte beklediğim yorum gelmiş...

yanlışınız var hertürlü ağız bakım seti 1 alana 1 bedava dün bizzat gittim oralb pilli diş fırçası aldım 29.90'a from eskişehir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_koyun

Hocam bende o şekilde profilo da ki tansaş tan aldım. 360 hediyeli Colgata Prolife ten iki tane ama tansaş 12.90 dı galiba. Puan verdi mi bakmadım.

quote:

quote:

colgate 360 2li diş fırçası 13,25tl bunu alınca 3,5tl karta yükleniyor yani 4diş fırçası 13,25tl ve 7tl puan money karta yükleniyor.Ben capitol migrosdan aldım diğerlerinde böylemi bilmiyorum..

Ürün migroskop yani katalog ürünü olduğu için bu kampanya haricindedir iki kampanya birleştirilmez demişti şube yetkilisi. Ancak rafta 1 ad. kaldığı için deneme yapamamıştık bedava verdiği bir ürün içinde puan yüklemesi garip. Hatalı tanımlanmışta olabilir çünkü açık çerezlerde %25 kampanyası varken fıstık alımına indirim yapmamıştı katalogda olduğu için.

fişte 7 money kazandınız yazıyor.Kasiyer 7tl bi kaç gün içinde yüklenir demişti.Bende alınca fark ettim.

• Aşağıdaki ikili de çok iyi bir fiyata geliyor...4 diş macunu 12,50tl...

Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava
  • Az önce Kangurumdan Pilli diş fırçalarını denedim, Dip indirim olarak düştü,
    Bir arkadaşda aldım demiş,Demek pillilerde dahil
    1.mesaj güncellenmiştir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serkan_koyun

Hocam bende o şekilde profilo da ki tansaş tan aldım. 360 hediyeli Colgata Prolife ten iki tane ama tansaş 12.90 dı galiba. Puan verdi mi bakmadım.

quote:

quote:

fişte 7 money kazandınız yazıyor.Kasiyer 7tl bi kaç gün içinde yüklenir demişti.Bende alınca fark ettim.

Fiyat etiketi "ORTA" yazan da dediğiniz gibiydi ve özellikle onu aradım bulamayınca özellik olarak aynı olduğundan "MEDİUM" yazanını aldım. Ancak rafta bu etiket bu ürün üzerinde yoktu. Şimdi fişin altına tekrar baktım dün 4 ad. almıştım 14 tl puan yüklenmiş karşılığında. yani 26,5-14=12,5 tl ile 8 ad. colg. 360 diş fırçası almış olduk.

Diğer marketlerde yaklaşık bu maliyet ile aynı ürün ancak 2 ad alınabilir. Firma indirim için 2li ürün yapmış migros ta katalog ürün deyip avantajlı yapmış birde üstüne bir alana bir bedava demiş 50 tl yede tamamlayınca suyunun , suyunun suyu olmuş.

• 100.Yıl migros nasıl acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

Ankara Çetin Emeç Migrosa girdim yarım saat önce yeni stokları etiketliyorlardı. Bolca ürün var tavsiye ederim
  • Dün gidemedim, az önce gittim 4 tane büyük boy diş macunu aldım geldim, 15-16 mı ne tutu, güzel bir kampanya olmuş gerçekten, haber veren arkadaşa teşekkürler. Hazır kampanya varken tavsiye edebileceğiniz diş fırçaları var mı güzel?
  • Colgate zigzag güzel. 1.95 TL imiş, tansastaki katalogda gördüm.
    Kataloğun son günü bugün. Yarın yeni ürünler gelir herhalde?
  • arkadaslar,
    bende bugün alışveriş yaptım.
    fakat money puan yazmıyor fişte.
    puan için kredi kartı olan money mi lazım ?
  • Bende faydalandım.
    Teşekkürler dostlar.
  • Sonunda bugün faydalandım.

2 x oral b gargara 11TL
    4 x signal white now 20 TL
    2 x colgate diş ipi 5,75 TL
    4 x colgate 360 diş fırçası 13,5 TL + 7TL money puan
    50TLyi geçirmek için 1 sakız aldım 2 liraya ve
    6 x 1lt pınar sütü 3 TLye satın aldım

haber veren arkadaşa sonsuz teşekkürler.

hala şikayet edenlere de el insaf be kardeşim diyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn991402 -- 24 Kasım 2010; 19:45:11 >
  • Ankara'da Sensodyne diş ipi gören var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit
    Ankara'da Sensodyne diş ipi gören var mı?

Ben dün akşam Batıkent Tansaş'tan almıştım, şimdi kaldı mı bilmiyorum.
  • arkadaşlar dayanamadım bugün gidip tekrar alışveriş yaptım

(arap macunu bol bulunca dişine sürermiş)

dün aldıklarımın fotosunu eklemiştim, bugünde Colgate'leri aldım..
    Yanında hediye olarak verilen fırçaların tanesi 10küsür TL
    Colgate Macuna tekli olarak baktım onunda fiyatı 12,25TL..

ikisini birlikte 12,90TL ye aldım

2 sensodyne
    2 signal
    2 colgate
    2 signal fırça
    2 colgate fırça
    6 banat fırça

tamamı 38TL gibi bir fiyata gelmiş oldu.. tekrar tekrar teşekkür ediyorum kampanyayı haberdar eden arkadaşımıza

uzunca bi süre eve artık macun ve fırça girmez.. 1.5-2 yıl idare edecek kadar fırçam oldu

• Oral B PulsaR Kapak hediyeli paket değil mi o? Ah onu da bulamıyorum ne zamandır. Çıplak fırçalar var heryerde.
    Bu arada, @Hakan , teşekkürler ama Çankaya ilçesi sınırları dışında olursa benim için indirimin manası kalmıyor. Bir de sanmıyorum ki dün akşamdan sonra kalmış olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

arkadaşlar dayanamadım bugün gidip tekrar alışveriş yaptım

(arap macunu bol bulunca dişine sürermiş)

dün aldıklarımın fotosunu eklemiştim, bugünde Colgate'leri aldım..
    Yanında hediye olarak verilen fırçaların tanesi 10küsür TL
    Colgate Macuna tekli olarak baktım onunda fiyatı 12,25TL..

ikisini birlikte 12,90TL ye aldım

2 sensodyne
    2 signal
    2 colgate
    2 signal fırça
    2 colgate fırça
    6 banat fırça

tamamı 38TL gibi bir fiyata gelmiş oldu.. tekrar tekrar teşekkür ediyorum kampanyayı haberdar eden arkadaşımıza

uzunca bi süre eve artık macun ve fırça girmez.. 1.5-2 yıl idare edecek kadar fırçam oldu

iyi günlerde kullan,

• colgate sensitive pro relief diş macunu diş fırçası hediyeli aldım bende 4 paket
    12.90*2=25.80 tl ödedim...
    başlığı açan arkadaşa teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Aşağıdaki ikili de çok iyi bir fiyata geliyor...4 diş macunu 12,50tl...

bu seti aldınız mı, yoksa beraber alınabilir diye mi düşünüyorsunuz? çünkü ben reyonda herhangi bir açıklama göremediğim için 9,95 e 2 adet 100ml+50ml colgate total aldım.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.