Şimdi Ara

Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
25.266
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar duyuru için teşekkürler.Bugün bugün 3 çeşit aldım. Gayet sıcak fırsattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa
    Elektrikli veya pilli olanları kampanyaya dahil etmedikten sonra anlamı kalmıyor.

İşte beklediğim yorum gelmiş...
  • Ben de bugün Beylikdüzü Migros dan stok yaptım.. Oral-B gargara 10.90 + Signal 3lü etki + Collgate 360 fırça aldım. geçen hafta 6tl küsür vermiştim fırçaya ve çeşit yoktu bu hafta raflar tepeleme dolu. yanlız hangi gargarayı tercih etsem kafama takıldı. Ben Signal in ürünlerini beğeniyorum En ucuz gargara signal White en pahalı Collgate ben alkolsüz oralb aldım.. neyse fırsat sıcaktı teşekkürler..
  • pilli oral-b diş fırçalarında da var mı 1+1 kampanyası
  • Kampanyaya dahil, ben vitality aldım, ama piyasanın üstünde fiyatı iki adet olunca uygun oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

quote:

Elektrikli veya pilli olanları kampanyaya dahil etmedikten sonra anlamı kalmıyor.

• bende pilli makinem için başlık aldım.

2 lisi 14 TL idi. 4 tanesi 14 olmuş oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

bende pilli makinem için başlık aldım.

2 lisi 14 TL idi. 4 tanesi 14 olmuş oldu..

Oral B midir?
  • colgate 360 2li diş fırçası 13,25tl bunu alınca 3,5tl karta yükleniyor yani 4diş fırçası 13,25tl ve 7tl puan money karta yükleniyor.Ben capitol migrosdan aldım diğerlerinde böylemi bilmiyorum..
  • yaa kimsenin yüzüne bakmadığı reyondan tazmanya canavarı geçmiş vallahi. zaten sensodyne, paradontax filan hak getire, hemen hacılamışlar. kala kala dandik ipanalar ile çifti olmadığı için tek başına boynu bükük bekleyen birkaç tane colgate kalmış. yeni stoklar açılacak dedi eleman bekleyeceğiz bakalım.
  • bende 4 tane fırça 9 liralıklardan(markasını hatırlamıyorum) 2 ipana ve 2 sensodyn diş macunu, 2 gargara oral-b aldım. böylece faydalanmış oldum fırsattan.ayrıca alışveriş 50 tl yi geçtiğinde 6'lı kutu kola 1 tl oluyordu. onuda alıverdim. haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • tansaşta colgate sensitive prorelief 12.70.-tl (yanında colgate 360 diş fırçası hediye normalde tekli fiyatı 10.70.-TL). Bu durumda 12.70+10.70=23.40x2=46.80.-TL tutması gereken ürünlere yaklaşık 12.70 .-TL vermiş oluyorsunuz. Fena değil yani. Bide 3 kere alışverişe 25.-TL kampanyasıyla birleştirirseniz tadından yinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstmmr

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn991402

Bence süper bir kampanya olmuş, yarın gidip iki çift signal white now, bi çift ağız suyu, bir çift de diş ipi aliim.
    Haber verdiğiniz için çok teşekkürler.

hocam bir çiftte fırça almayı unutma...

Anlamıyorum!

migros carefour gibi marketler marka ürünlerde türkiyenin en pahalı marketleri. piyasayı iyi araştırıyorum.
    mesela başka marketlerde yada yerel olan marketlerde bu ürünler migrosa carefoura göre % 15 - 20 daha ucuz hatta % 30.

yıl boyunca pahalı pahalı satıp çok kar ediyorlar. yılda bir defa bu tür ürün gruplarında milletin ağzına bal çalıp ucuz imajı yaratıp lider oluyorlar.

bence hiç adil değil. gerçi serbest piyasa... herkes istediğini istediği fiyata satabilir.

350 gün pahalı alırız 15 gün ucuz...

BİM DEN ŞAŞMAMAK LAZIM. 365 GÜN UCUZ MARKET.

Birleşik islam marketlerine 3 kazandıracağıma Koç grubuna 10 kazandırırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: wuc

colgate 360 2li diş fırçası 13,25tl bunu alınca 3,5tl karta yükleniyor yani 4diş fırçası 13,25tl ve 7tl puan money karta yükleniyor.Ben capitol migrosdan aldım diğerlerinde böylemi bilmiyorum..

Ürün migroskop yani katalog ürünü olduğu için bu kampanya haricindedir iki kampanya birleştirilmez demişti şube yetkilisi. Ancak rafta 1 ad. kaldığı için deneme yapamamıştık bedava verdiği bir ürün içinde puan yüklemesi garip. Hatalı tanımlanmışta olabilir çünkü açık çerezlerde %25 kampanyası varken fıstık alımına indirim yapmamıştı katalogda olduğu için.
  • Kampanyayı Tansaş'tan değerlendirdim.Çok teşekkürler.
  • Ankara Çetin Emeç Migrosa girdim yarım saat önce yeni stokları etiketliyorlardı. Bolca ürün var tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orislevin -- 24 Kasım 2010; 10:37:05 >
  • değerlendirilmesi gereken bir kampanya
  • 4 tane oral-b diş fırçası - 2 ipana pro-expert diş macunu + 2 tane colgate gargara aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

Kampanyaya dahil, ben vitality aldım, ama piyasanın üstünde fiyatı iki adet olunca uygun oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

quote:

Yanlış anlaşılmasın, ben arkadaşı onayladığım için o mesajı yazmamıştım. Kampanya tabiki uygun ve insanların işine yarayacak bir kampanya ama TuVNeRa'nın yorumlara bakarsanız hep;

"AMD işlemci alınmaz", "Sony dışında LCD yalan olur" vs gibi yüzeysel, anlamsız, gereksiz-muhalif yorumlar. Ben de bu alanda da yorum yapınca birden tepki koymak istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 24 Kasım 2010; 11:41:32 >

• 50 tl yi geçince 6'lı liptonda 1 tl ye geldi...bu hafta ağız ve diş bakım haftası oldu...
  • pilli fırçalar dahilmi??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.