Şimdi Ara

Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
25.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aragorn991402

Bence süper bir kampanya olmuş, yarın gidip iki çift signal white now, bi çift ağız suyu, bir çift de diş ipi aliim.
    Haber verdiğiniz için çok teşekkürler.

hocam bir çiftte fırça almayı unutma...

Anlamıyorum!

migros carefour gibi marketler marka ürünlerde türkiyenin en pahalı marketleri. piyasayı iyi araştırıyorum.
    mesela başka marketlerde yada yerel olan marketlerde bu ürünler migrosa carefoura göre % 15 - 20 daha ucuz hatta % 30.

yıl boyunca pahalı pahalı satıp çok kar ediyorlar. yılda bir defa bu tür ürün gruplarında milletin ağzına bal çalıp ucuz imajı yaratıp lider oluyorlar.

bence hiç adil değil. gerçi serbest piyasa... herkes istediğini istediği fiyata satabilir.

350 gün pahalı alırız 15 gün ucuz...

BİM DEN ŞAŞMAMAK LAZIM. 365 GÜN UCUZ MARKET.

• Bu ürünler Ülkemizde gerçekten pahalıya satılıyor.. Ankara'da yeni açılan Rosmann 'da (Alman ) Ağız gargarası 3, 58 TL , Watson (Tayvan-İngiliz) 700ml 4,50 TL.. Diğerleri 1 e 1 bedava verseler ne olur...
  • Tansaşta da var mı aynı kampanya?
  • Promosyon Adı : Tüm Ağız Bakım Ürünlerinde 1 alana 1 hediye
    Açıklama : 22-27 Kasım tarihleri arası Migros,5M,Tansaş,Macro mağazalarından Money kart ile tüm Ağız Bakım Ürünlerinde 1 alana 1 hediye kampanyası
  • Teşekkürler, Tansaşa uğramak farz oldu bugün öyleyse.
  • bu gargara ne işe yarar yaw.

öyle iki ağzımı çalkalasam hergün, diş fırçalamaktan kurtulur muyum? :)
  • Colgate sensitive pro-relief 75 ml dişmacunu (ki piyasa fiyatı 11 ila 14 arası) (ve 360 sensitivepro-relief diş fırçası hediyeli, ki piyasa fiyatı 5,90_TL sanırım) aldım, birinide hediye verdiler, temazsız ile ödedim, diş fırçası tanise 2,5_TL, diş macunununda tanesi 2,5_TL ye gelmiş oldu. süper karlı bir alışveriş oldu benim için, illa ihtiyacım olacak bir ürün grubu zaten...
  • SENSODYNE ISO-ACTIVE BEYAZLATICI DIS MACUNU 100ML
    Satış Fiyatı : 14,90 TL
    şimdi 2 tanesi mi bu fiyat olacak arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

bu gargara ne işe yarar yaw.

Hocam ikisi farklı kulvarda..

Diş aranda kalan bir parçayı gargara nasıl çıkarsın ki.. İlla ya fırça ya da ip kullanmak zorundasın..

Bana kalırsa fırça ve ip en iyi ikili.. Gargara bana ağızda hoş bir tat bırakmaktan öteye gitmiyor gibi geliyor ki bunu macunla pekala yapabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

bu gargara ne işe yarar yaw.

Hocam ikisi farklı kulvarda..

Diş aranda kalan bir parçayı gargara nasıl çıkarsın ki.. İlla ya fırça ya da ip kullanmak zorundasın..

Bana kalırsa fırça ve ip en iyi ikili.. Gargara bana ağızda hoş bir tat bırakmaktan öteye gitmiyor gibi geliyor ki bunu macunla pekala yapabilirsin..

ben de zaten ümitsiz bir şekilde yazmıştım gargara olayını :) diş fırçalamak bana zulüm geliyor. bir de baya bir kişi hemen gargara olayına girince herhalde önemli bir olay diye düşündüm. mantıken sadece dişetlerine bir faydası vardır sanırım.

bu colgate pro-relief' i de deneme şerefine ereceğiz inşallah böylelikle.

• Colgate® Sensitive Pro-Relief 'den 2 adet dün akşam aldım
    diş fırçası da aldım
    güzel kampanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineer_06

SENSODYNE ISO-ACTIVE BEYAZLATICI DIS MACUNU 100ML

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamboochaa

quote:

Orijinalden alıntı: engineer_06

SENSODYNE ISO-ACTIVE BEYAZLATICI DIS MACUNU 100ML

evet

çok iyi bir kampanya o zaman, çıkışta direk migros...
    7.45'e verebilecek bir market var mıdır, verirse şaşarım...
    migros'un bu kampanyalarını seviyorum,
    yılbaşı da yaklaşıyor bu arada, sepet olayları nasıl olacak bakalım bu yıl...
  • Az önce gidip bütün ailenin bir yıllık diş macunu ve diş fırçası ihtiyacını karşıladım...
  • 2 adet İpana 120 ml 3 boyutlu bayazlık diş macunu 8,90 TL, yanında da OralB 3D Fresh diş fırçası aldım. Toplamda 8,90 TL ödedim. Sadece fırça ayrı olarak satıldığında 6,95 TL fiyatı vardı.

Yani toplamda 31,70 TL lik ürün aldım, 8,90 TL ödedim
  • arkadaslar az once tansaşdan monet clup kartı aldım kasiyer internetten kayıt yapın dedi nerden kaydettireceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

arkadaslar az once tansaşdan monet clup kartı aldım kasiyer internetten kayıt yapın dedi nerden kaydettireceğiz

bi zahmet google yazın da bulun, ilk seçenek zaten.https://www.moneyclubkart.com/Kart-Kayit.aspx?cat=70
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragmanyak

2 adet İpana 120 ml 3 boyutlu bayazlık diş macunu 8,90 TL, yanında da OralB 3D Fresh diş fırçası aldım. Toplamda 8,90 TL ödedim. Sadece fırça ayrı olarak satıldığında 6,95 TL fiyatı vardı.

Yanlışınız olmasın...8,90+6,95=16,85tl ödemiş olmanız gerekiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: fragmanyak

2 adet İpana 120 ml 3 boyutlu bayazlık diş macunu 8,90 TL, yanında da OralB 3D Fresh diş fırçası aldım. Toplamda 8,90 TL ödedim. Sadece fırça ayrı olarak satıldığında 6,95 TL fiyatı vardı.

Yanlışınız olmasın...8,90+6,95=16,85tl ödemiş olmanız gerekiyor...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.