Şimdi Ara

Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
4
Favori
25.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 tane sysdyne kopuk diş macunu 100 ml 13.9
    2 tane oral B Agız suyu 500 ml 10.9
    2 tane sysdyne diş fırcası 8.25
    2 tane (2lipaket ,2csi %50 indirim kampanyalı) 4 tane colgate diş fırcası 13.25
    2 tane colgate diş macunu total 100 ml 7.9

tadından yenmez oldu :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: waffenss

valla bende 6 tane köpük sensodyne aldım.....2 tanede colgate gargara 52 oldu birde 50 tl üstüne vernel kampanyasını kullandım....bu macunların ömrü nedir elimizde patlamasın :))))

üzerinde yazar ama genelde 36 aydır...
  • kampanyayı sıcak fırsatlardan görmden best buya uğramışken gördüm. toplamda 80 TL'lik alış veriş yaptım. ha bu arada colgate ürünlerinde ekstra bir indirim daha yaptı toplam 6 TL'lik daha iyi oldu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Oral B PulsaR Kapak hediyeli paket değil mi o? Ah onu da bulamıyorum ne zamandır. Çıplak fırçalar var heryerde.
    Bu arada, @Hakan , teşekkürler ama Çankaya ilçesi sınırları dışında olursa benim için indirimin manası kalmıyor. Bir de sanmıyorum ki dün akşamdan sonra kalmış olsun...

hocam o eski fırçamın kutusu iyide dayandı 3 senedir kutuya giren çıkan fırçanın haddi hesabı yok hala sapasağlam

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

valla bende 6 tane köpük sensodyne aldım.....2 tanede colgate gargara 52 oldu birde 50 tl üstüne vernel kampanyasını kullandım....bu macunların ömrü nedir elimizde patlamasın :))))

Teoride şöyle bir taahhütleri var, gerçekte denemem olmadı..

"Son kullanma tarihi geçen tüketim ürünlerinin iade alınması
    Migros, tüketicilerin satın alıp çeşitli nedenlerle kullanamadığı tüketim ürünlerine de değiştirme garantisi vermektedir. Bu ürünler, açılmadığı takdirde son kullanma tarihleri geçse dahi Migros fişiyle ömür boyu iade edilebilmektedir."

Kaynak:http://www.migros.com.tr/Content.aspx?IcerikID=82

• quote:

Orijinalden alıntı: xraytr

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Teoride şöyle bir taahhütleri var, gerçekte denemem olmadı..

"Son kullanma tarihi geçen tüketim ürünlerinin iade alınması
    Migros, tüketicilerin satın alıp çeşitli nedenlerle kullanamadığı tüketim ürünlerine de değiştirme garantisi vermektedir. Bu ürünler, açılmadığı takdirde son kullanma tarihleri geçse dahi Migros fişiyle ömür boyu iade edilebilmektedir."

Kaynak:http://www.migros.com.tr/Content.aspx?IcerikID=82

Ama hocam müdüre söylesek nerden çıkartıyorsunuz der bize.
    Açıkçası ilk defa sizden duyuyorum böyle bir şeyi. Güzel bir uygulama. İnsan bazen unutabiliyor aldığı ürünün son kullanma tarihini.

• Arkadaşın verdiği linki gösteririz biz de, gayet açık yazmışlar internette....:

Son kullanma tarihi geçen tüketim ürünlerinin iade alınması
    Migros, tüketicilerin satın alıp çeşitli nedenlerle kullanamadığı tüketim ürünlerine de değiştirme garantisi vermektedir. Bu ürünler, açılmadığı takdirde son kullanma tarihleri geçse dahi Migros fişiyle ömür boyu iade edilebilmektedir.
  • Kampanya hala devam ediyorsa signal white now u kaçırmayın derim. Tanesi 5 tlye geliyor kullandığım en etkili diş macunu.
  • haber veren arkadaşa teşekkürler. bende aşağıdaki ürünlerden aldım. 2in1 dişmacunu tanesi 2,75 e geldi. diğeride tanesi 4,65 e geldi ama daha ucuza gelmiş sanki anlamadım bu işi colgate indirimi filan da yazıyor fişte. nasıl olduğunu birisi açıklayabilir mi?
     Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava  Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava

• devam ediyor, sanal marketten de alınıyor, üstelik 30 tl lik alışveriş limiti de sayılıyor. 50 tl yi geçerseniz 3 tane yumuşatıcı ya da 6 lı pınar sütten birini 3 tl ye veriyor.

süper valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Kampanya hala devam ediyorsa signal white now u kaçırmayın derim. Tanesi 5 tlye geliyor kullandığım en etkili diş macunu.

walla dostum senden başka tavsiye eden yok. herkes almış birşeyler. ama sanırım tavsiye etselerdi aldıklarını tavsiye ederlerdi..

neyse sensodyne' ,n adını çok duyuyorum, alan baya var. çok mu iyi bu sensodyne. ben sigara içiyorum. beyazlık daha önemli benim için...
  • Alıyorsunuz bu kadar macunu, gargarayı ihmal etmezsiniz umarım..

Fırçalayın güzel güzel dişlerinizi..

Ha yok ben ucuz diye aldım diyorsanız ayıp ediyorsunuz..

Evimde sırf kampanya da diye alıp ve kullanmadığım eşya var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Migros şöyle bir güzellik yapmış, tebrik etmek lazım, indirimler düşmeden önceki fiyat 50 TL'yi geçtiğinde de promosyondan yararlanabiliyorsunuz.

Yani cebinizden 25 TL + 3 TL daha çıkarak 6 Adet Pınar Süt ya da 6 kg Vernel alabiliyorsunuz.

Ne hikmetse koskoca Ankara'da bir çift Sensodyne bulamadım. İnsanlar resmen yağmalamışlar.

Naneli olandan dün migros eryamanda vardı
    Ama sanırım kalmamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

haber veren arkadaşa teşekkürler. bende aşağıdaki ürünlerden aldım. 2in1 dişmacunu tanesi 2,75 e geldi. diğeride tanesi 4,65 e geldi ama daha ucuza gelmiş sanki anlamadım bu işi colgate indirimi filan da yazıyor fişte. nasıl olduğunu birisi açıklayabilir mi?
     Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava  Migros Tüm Ağız Bakım Ürünleri 1 alana 1 bedava

Her 10 tl colgate için 2 tl indirim yapıyor. Örnek;

5 Tl colgate ürünü seçtiniz aynısından 2.sinide aldınız toplam 10 tl oldu. 2. si bedava diye onu ödemiyorsunuz toplam 10 tl yaptığınız içinde 2 tl indirim uygulanıyor sonuçta 3 tl ödeyip çıkıyorsunuz. suyunun suyu yani. Pratikte cebinizden çıkacak net her 5 tl colgate için 2 tl indirim almış oluyonuz.

• Arkadaşlar Colgate ürünlerinde 10 liraya ekstra 2 lira özel indirim var bugün bir abimizle beraber 8 tane 360 derece diş fırçası aldık normalde tanesi 13.25 lira 8*13.25 =106 lira yarısı migros indirimi birde 106 liranın 20 lirası Colgate indirimi 53-20 = 33 lira ödedik.Bende kendime colgate 2 in 1 diş macunu aldım normalde 12.75 iki tanesi 25.5 burdan 4 liralık Colgate indirimi aldım.25.5'ün yarısı Migros indirimi 12.75'ten birde 4 lira Colgate indirimi 8.75'e 4 tane 2 in 1 diş macunu aldım.

Yanlış hesap düzeltmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renovica -- 25 Kasım 2010; 23:33:08 >
  • Kampanya cuma günüde devam ediyor mu
  • bu colgate indirimi yarında varmı?
  • sensodyn ilaç niyetine bir diş macunu diye biliyorum, sağlıksız dişler için kullanılmalı, sağlıklı dişlere önerilmiyor ve aşrı kullanımı pek iyi olmuyor sanırım.

yoksa yanlış mı biliyorum ?
  • kampanya devam ediyomu acaba yarın bizde faydalansak
  • Ben bugun aksam 20.50 gibi aldım osmanbey migrosdan.. 2 tane colgate 125ml diş macunu 7.5 tl ye geldi.. Gayet ii bi kampanya.
    Haber verene teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhalici -- 26 Kasım 2010; 0:00:25 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.