< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros Yemek #Ana Konu# (11. sayfa)
-
-
Arby's tecrübelisi olarak ne yiyelim? Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
habire verdiği 100 e 40 larden sonra elim 150 e 50 yi kullanmaya gitmiyor.. sizin de gitmesin ki, bu yanlıştan dönülüp 100 e 40 a devam etsinler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 22 Mart 2023; 19:52:35 > -
Çok tecrübeli değilim. Arby's Eti diğer Hamburger yapan yerlere göre hafif kalıyor. Nasıl desem Salam gibi yapıyorlar.. İki gün önce Biftek olanı denedim.
Güzeldi. Kaburga denemedim ama oda güzel olabilir.
XL menüler de tavsiye edilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ay sonuna kadar 150/50 tanımlandı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün ayın son günü, her restoranda geçerli olduğu ve 150 liralık sepete 50 lira indirim yaptığı iddia edilen promosyondan yararlanabilen oldu mu? ben 1,5 saat uğraştım. ıı--ııhh olmuyor. çıkmıyor indirim kuponu.
20 sene önce bir defa ben de denemiştim, değişen birşey olmamış...
-
şuan baktım aktif bende, ödeme aracım moneypay.
-
online kredi kartı ile kullanıyorum. seçili olurdu önceden. şimdi ödeme aracını seçin diyor. masterpass'e kayıtlı kart. moneypay'e zorlamak için mi yapıyorlar acaba? kartı seçtiğim halde, indirim görünmüyor.
Kredi kartıylada baktım aktif hocam desteğe bir sorun isterseniz.
sordum. onlar klasik mh. çıkış-giriş yapın vb. beylik sözler. haa bir de, biz inceleyelim, size dönelim dediler. bugün son gün dedim. öyle kaldı. aman ya, olmayacak gibi. boşverdim. sağolun ilginiz için.
-
ys de benim 2 adet çeki , geçmiş indirim saymış, kullandırmıyor . skt 4/4 ve 6/4 üstelik. bu ay dışarıdan yemek işi yaş galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 4 Nisan 2023; 18:41:32 >
arkadaşlar sonunda yemek Balıkesir e gelmiş
ilk sipariş icin en iyi combo hangisi acaba ortalama 90-100tl min getirme ücreti var 1km uzaktakilerin bile
-
100/40 tanımlandı.
-
Şu Migros yazılımcıları gerçekten çok beceriksiz. Koskoca firmaya hiç yakışmıyor.
Müşteri hizmetlerinin de eskisiyle alakası kalmadı.
Ama işte koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi denirmiş.
₺50 kupon yüklenmedi ne kadar zaman geçti 3 kere şikayet kaydı oluşturdum en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır lafından başka bir şey bilmiyorlar. 2 gün sonra ay sonu zaten. Bir de üstüne uygulamadan çıkış yap tekrar gir olmazsa uygulamayı sil tekrar yükle diye akıl verip boşu boşuna insanı uğraştırıyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X