< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migros Yemek #Ana Konu# (12. sayfa)
-
-
Migros hemen de kesinlikle haklısınız sonraki sefer hepsiburadadan migros hemen siparişi verin belli bir süreyi geçince iptal ediyorlar. Sabah erken saatde bile söylesem hiç o gösterilen sürede gelmedi eskiden 25-30dk falan gösteriyorlardı birde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 28 Nisan 2023; 2:41:51 > -
-
-
-
-
Evet; ekran görüntüsünde de belirtildiği üzere...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamada çok küçük yazıyor resimde de ondan hatırlatmak istedim aslında herkese vermesi lazımquote:
Orijinalden alıntı: Ohol OulaEvet; ekran görüntüsünde de belirtildiği üzere...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Moneypay ile 100/50 gelen varmi? Iki hesaptada gelmedi
Bu dun yazmiyordu bugun eklediler. Bende yeni hesap acip yaptim ama yinede gelmedi
Şaşırmadımquote:
Orijinalden alıntı: alvarezBu dun yazmiyordu bugun eklediler. Bende yeni hesap acip yaptim ama yinede gelmedi
Migros Yemek'in yükselişi de bitti gibi. Bol keseden kupon dağıtmayı iki aydır bıraktı ancak yine de rakiplerine göre daha cömertler halen.
Daha önceden olduğu gibi 100 e 40 vermedikçe, 120 ye 40 kullanmıyorum.. yüz verirsek, 100 e 40 ı bir daha göremeyiz
-
OZLEDIK40 sipariş verilmiş hesaplarda kullanılabiliyor mu? 3 hesapta da olmadı bende
-
Daha önce sipariş verdiğim hesabımda kullandım.
dün 75 tl ve üstü yemek siparişi verenler, bugün 150 tl ye 50 tl indiriminiz var hemen'de.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabah sipariş verdim Sepette po kodu ile birleşti baya uyguna geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bitmedi. hafta sonu da sanal market'te getirme ücreti yok. ne bereketli yemekmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
+ 40 tl de yemek kuponu vermisler bana
aynen bana da . yarın arayıp, size bedava migros hissesi verelim, derler diye bekliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X