< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Migrosta Eti Gold Antep fıstıklı 60gr, 13 TL (2. sayfa)
-
-
Ne yapmamız gerekiyor bu durumda zamanı mı geri alalım kaçırdık diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nitrofuranlı yumurta, gel vatandaş ..
www.cumhuriyet.com.trBaşevirgen ‘Yumurtada kanserojen madde var’ iddialarını bakana sorduhttps://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/basevirgen-yumurtada-kanserojen-madde-var-iddialarini-bakana-sordu-2101269#:~:text=Ba%C5%9Fevirgen%2C%20%E2%80%9CTayvan%20Tar%C4%B1m%20Bakan%C4%B1%20Chen,de%20%C3%A7ok%20ciddi%20bir%20durum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
hayır, yanlış cümle kurmuştun, bedava mezar vardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu anda mevcut fiyattan daha uygunu varsa paylaş bizde yararlanalım, yoksa bedava mezarı beklemete devam edin siz
migros konusunda 1 tane yorum yok nerenizden sallıyorsunuz
-
biraz ironi yapmıştım asıl sıcak fırsat almayıp kar etmek
-
konuda arama yap eti gold diye.
bütün forum o konuda takılıyor, dakikada 10 mesaj atıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fahri gıda müfettişleri yine konuya gelmiş. Sanırsın dağın başındaki kulübede kendi ekmeklerini kendileri yapıyor sanır.
-
3 Liraya alanlar oldu ama fiyat hatasımı vardı bilmiyorum lakin normal olmadığı belli.Burada bir fırsat paylaşmaktan imtina ediyorum artık iyi niyetle bir şey yapıyor insanlar bazen ergence bazen ukalaca yorumlar geliyor.Ürün bana hitap etmese de fiyat gayet uygun emeğinize sağlık
-
Hocam emin ol insanların büyük çoğunluğu bunlar yüzünden paylaşım yapmaz oldu, neymiş zamanında 3 liraya satilmiş bla bla bla
zaten %57 indirimli fiyatını paylaşmışım ne yapalım 3 liraya düşmesini mi bekleyelim? Mezarcı dediğimizdede güceniyorlar 😊😎
-
Carrefour da 1+1 başladı. 30 lira 15 e gelir. 13 yine uygun kaldi. 3 lirayı kötü kaçırmışız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 18 Ağustos 2023; 21:39:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam üzülmeyin. Bu gold olan gerçek çikolata gibi değil, karamelize çikolata. Tadı çikolataya tam benzemiyor. İçindeki fıstık durumu biraz kurtarıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı ben 😜
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X