< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Migrosta Eti Gold Antep fıstıklı 60gr, 13 TL
-
-
Migros sayfasına bak,millet 3 liradan sömürdü,hemen kapat bu konuyu...
-
3TL den millet stokları eritti. şuan 13tl yine de iyi fiyat..
-
Fiyatı 3 TL gördükten sonra 13 TL'den almaya elim gitmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamemo -- 17 Ağustos 2023; 20:58:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen bedevaya girecek mezar arıyorsun galiba hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konuyla ilgisi yok ama merakımdan bir soru soracağım.
Bu forumdaki insanların büyük kısmı sürekli çikolata, sürülebilir çikolata, fındık - fıstık ezmesi, çakma dondurmalar alıp yiyor. Kola fırsatları kaçırılmıyor. Yani sağlıksız olduğu tescilli olan gıdalara hücum var.
Bu gıdaları koli koli tüketen arkadaşlar, herhangi bir sağlık sorunu yaşamıyor musunuz? En azından şişmanlamıyor musunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sen de geriden geliyorsun, millet o çikolataları 3 lirayken mkolay %30 indirimiyle 2 liraya mal etti, iskambil kağıdı gibi ev yaptı onlarla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 17 Ağustos 2023; 13:28:3 >
11 tane almis bedava mezar diyo daha haberim yok demiyor da
Şu anda alabiliyor musun ?
Git 3 tlye al paylaş şimdide bizde alalım.
Hocam, sen 3 TL olmasını tekrar bekle umarım gelir, anlamadığıniz konu şu andaki fiyatında gayet makul seviyelerde %54 indirim yapılmış. İsteyen alır istemeyen almaz paylaşarak suçmu yaptık şimdi anlamadım.
Hangi sayfa o
Senin actigin konuya girdim yorumlarda beles mezar demene takildim sadece yoksa benimde haberim yoktu 3 lira oldugundan,
3 liraya zamanında alınmis olabilir, sonuçta hızlı tüketim olan ürün, şu andaki piyasa şartlarında uygun fiyat,3 TL'ye takılıp kalanlar yine ona yakın fırsatlar beklesin hocam bu kadar basit
İşin o kısmını pek düşünen yok,zaten forumun çoğu obez
Az önce 15 adet L boy yumurtayı 33 TL' ye Migros' tan aldım.
Hemen Uygulamasında fiyatı 45 TL idi...
-
Stt yakın ürün mü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çikolata zararlı almayın
-
Burası Sıcak Fırsatlar...
Bir Sıcak Fırsatçı ürünün iyiliğine,kötülüğüne,sağlığına,şusuna busuna,lazım olup olmamasına bakmaz...
Sıcak Fırsatçı için tek kriter vardır...
Ucuz olması...
Ucuz ürün olduğunda hiç bakmaz ne kadar varsa alır geçer...
-
şu anda alıp almaması değil konu, sen bedava mezar dedin, halbuki bedava mezar vardı, millet ölüyü yıkadı koydu, 40ı bile çıktı, ama sen kaçırdın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Burası Sıcak Fırsatlar... Bir Sıcak Fırsatçı ürünün iyiliğine,kötülüğüne,sağlığına,şusuna busuna,lazım olup olmamasına bakmaz... Sıcak Fırsatçı için tek kriter vardır... Ucuz olması... Ucuz ürün olduğunda hiç bakmaz ne kadar varsa alır geçer...
|
Migros sayfasına bak,millet 3 liradan sömürdü,hemen kapat bu konuyu... |
Fahri gıda müfettişleri yine konuya gelmiş. Sanırsın dağın başındaki kulübede kendi ekmeklerini kendileri yapıyor sanır. |
3TL den millet stokları eritti. şuan 13tl yine de iyi fiyat.. |
Benzer içerikler
- coffy bedava kahve
- boyner çark hangi markalarda geçerli
- bim parfüm
- bebemoney nasil kullanilir
- şoray et-sucuk resimleri
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X