Şimdi Ara

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
54
Favori
125.830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet tek tek alıyorsun. Temassız ödemeyle hızlı oluyor.
  • Ek bir alete gerek kalmadan Türk kahvesi şeklinde kullanılabilecek kahve önerebilirmisiniz bana.Öğütülmüş filtre kahveler işimi görür mü?
  • Kodu sanalmarket üzerinde almak isteyenler dikkat etsin sorun yaşayacaklar,

kodlar (şuan için 15 ekim 15;45) fiş/fatura/teslim belgesi neyse artık orada basılı olarak çıkmıyor, çağrı merkezi aranıp alınacakmış, bu da ancak sipariş tesliminde sonra ancak olur diyorum, bu nedenle gerek sanalmarket üzerinde gerekse jet kasalardan kod almaya çalışmayın sıkıntı yaşarsınız,

ayrıca; sadece 12 adet tchibo kodu ile sanalmarket siparişini hanginiz geçti ?

ulan ne adamlarsınız be

https://store.donanimhaber.com/4d/14/f7/4d14f758b144e6a8330372dd1014073c.jpeg

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 16 Ekim 2019; 17:41:33 >

• mary ellen M kullanıcısına yanıt
    Valla yaklaşık 7-8 adet sipariş onaylandı faturalaştı. Kampanya koşulları başta belirlenip yayımlanıyor. Bir taraf migros diğer taraf Tchibo. Migros kupon konusunda tecrübeli Tchibo da görece güvenilir firma sayılır. Sorun çıkacağını sanmam. Ama migros birazdan kupon stoğu bitti. Tchibo da yıl sonuna kadar stokları yenilemezse elimizde patlar kodlar
  • Barkodu jet kasada girmeyin arkadaşlar kupon kodunu vermiyor 😁😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mary ellen

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    40 mi
  • Beyler iki tane aldım bizim migrosta daha alan yok deste ile depodan getirdi kadın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Stok konusu sıkıntı olmaz arkadaşlar. 3-5 bin kod dağıttılar diye 2 ay boyunca siteye hiç ürün eklemeyecekler mi sanıyorsunuz :)) Yarın stoklar yenilenir birçok üründe ama kampanya şartlarının böyle devam edeceğini sanmıyorum
  • Alacak urun yok kodlar işe yaramayacak galiba.Stoklar bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensyyla35

Beyler iki tane aldım bizim migrosta daha alan yok deste ile depodan getirdi kadın.
    Desteyle nasıl getiriyor?
    Kasadan çıkıyor kupon
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensyyla35

Beyler iki tane aldım bizim migrosta daha alan yok deste ile depodan getirdi kadın.
    Hocam fişte çıkmıyor mu?

Ayrı bir belge olarak mı veriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: photographerclown

Tchibo'nun çekilme planı vardı. Bu işin bununla kesin ilgisi var.
    https://avmdergi.com/tchibo-turkiye-den-onemli-aciklama/

• gulhana G kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam.

• ensyyla35 E kullanıcısına yanıt
    Deste ile depodan getirdiği tanıtım broşürü. Kupon kodunu sistem fiş üzerinde çıkartıyor.
  • Valla hep bakıp çöp deyip geçtiğim ama içten içe arzuladığım bir yığın ürün şimdi gözümde parlıyor. 😂 Uğraşmak istemeyene ben de 10 liradan verebilirim.

• Arkadaşlar kupon kodu fazla olanlardan normal ücreti karşılığında havale ile bir adet alabilirim markete gidemeyeceğim.

• sabah 54 TL olan kahve 69 tl; 89 olan çocuk mont 119; Saldırın devam:))
  • Stoklar azalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.