Şimdi Ara

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
54
Favori
125.981
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu indirimi beğenmeyip laf söyleyenler varya, abi allahın aşkına adamlar daha ne yapsın bundan bir tık sonrası bedava :D
  • Avese kullanıcısına yanıt
    Burası dh hocam kendinize gelin. Efendilik arıyorsanız technopata gidebilirsiniz

Şaka bir yana mağazadan teslim olmaması büyük eksiklik yine de iyi kampanya. Ama öyle 20 30 kod alacak kadar da sıcak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 16 Ekim 2019; 0:17:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • luck runs out kullanıcısına yanıt
    Neden değil anlatabilir misiniz :D
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 11 Ocak 2021; 19:50:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustyCohle

.
    Heh kendini elit zanneden fularlı yozgatlılar eksikti onlarda geldi tamam oldu.
  • Gaziantepliyim.
    Elitlikle zerre kadar alakam yoktur.
    Adam gitmiş 50-100 tane almış.
    Halk arasında buna görgüsüzlük denilmiyorsan ne deniliyor acaba?
    İhtiyacı olmayan bile abanıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wntln

alt limitsiz Ücretsiz kargo günleri yapıyorlar ara ara, alışverişi o güne denk getirmek lazım ama alınacak ürün o gün stokta olur mu bilinmez
    Kahve alimina normalde kupa ve kargo ucretsiz ama kupon ekleyince ucretli hale geliyor ve kupa kayboluyor. Ayni mantikla ucretsiz kargo olan gunlerde de kupon kodu ile kargo ucretsiz olmaz diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarius82 -- 16 Ekim 2019; 1:2:22 >
  • I.Gıyasettin kullanıcısına yanıt
    Tişört 12.5 TL ye geliyor. Zaten normalde 15₺ olan bir tişört için kod al kargo bekle falan değmez. Kahveler uyguna geliyor ama kahve de ofise falan alınmıyorsa 2 paketten fazlası ziyan olur. Tazeliğini (paketli kahvede zaten yok gibi) yitirir.
    Diğer ürünlerin de pek bi ucuzulığu yok açıkçası kazak 100₺ kuponla 62.5₺ ye geliyor. Yani kahve dışında fiyatlar normalin çok az altında. Öyle 20 30 kodluk ne alacaklar çok merak ediyorum. Anlatma sırası sizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 16 Ekim 2019; 1:8:3 >
  • çocuk kitapları kırtasiye falan vardı hepsi ya bitti yada satıldı. ama hiçmi kalmaz?
  • son zamanların efsanevi fırsatlarından biri oldu gerçekten..
  • kampanya bitti mi gençler?

• nivea ürünlerini kaldırmışlar siteden. muhtemelen sitedeki ürün miktarını azaltacaklar gibi. çekler de elimizde patlayacak
  • Sitede 30-40 TL lik eşofman altı vb 80-90 TL . Zaten koda 5 kargoya 8 toplam 13 ödüyorsun sana kalıyor 37. Yav gg ty vb zaten 100/30 80/20 50/20 dağıtıp duruyor. Fiyatlar da makul. 2 kod aldım dolaştım durdum birini kullanmadim . Demek ki kahve dışı boş site bana göre . Ha fiyatlar bir tık daha artarsa adamlar benden 10 ₺ kara geçecek hiç ürün satmadan.

• wntln kullanıcısına yanıt
    Hocam otobüsün içinde sesli güldüm 😁 . Günün güzel geçsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

nivea ürünlerini kaldırmışlar siteden. muhtemelen sitedeki ürün miktarını azaltacaklar gibi. çekler de elimizde patlayacak
    Hocam onlar için pek mantıklı durmuyor bu durum.
    Zaten yılın en fazla satış yapacakları dönemine girdiler ki aklı olan ürün çeşidiyle, fiyatıyla, kampanyasıyla bunu iyi değerlendirir bu satış fırsatını bu çekler için kaçıracaklarsa büyük saflık yapmış olurlar. Yakın bir zamana kadar site nasıldı bilmiyorum ama sanki daha çok çeşit vardı, erkek ürünü de pek kalmamış gözüküyor.
    Öncelikle migrostan çek olayına kural gelmesini(belli alışveriş tutarı vs), sonra Tchibo dan ürün çeşidi gelmesini bekliyorum hatta çek dağıtıldı diye anormal fiyat artışı da olmamalı, koskoca Tchibo bunlara takılmalı (bence).

Diğer konuda ise duyar kasan arkadaşlar var, sanki çeki hayır için ihtiyacı olanlara veriyorlar. Parayı veren; ürün kalmama/fiyat artma/kargo ücreti girmesi/boşa para harcama/skt yakın kahve alma/hatta olası kural değişikliği ve kodların elde patlaması riskini alan kodları parasıyla alma durumunda bulundu. Çoğu yerde kod alma sınırsızdı, sınırlı olan da migros çalışanının bilgisizliği gibi duruyor. Yukarıda yazdığım risklere kod almayan arkadaşlar ortak olmayacağı için onları ilgilendiren pek bir durum yok diye düşünüyorum. En kötü ne olur belki satış erken biter, kural gelir vs.. Bu kadar da olur sen 5 liraya 50 liralık çek satıyorsun ve biri Tchibo diğeri migros, o kadar çalışanının akıl etmiş olması lazım bunları.

• radko kullanıcısına yanıt
    "Külli nefsin zâikatü'l-mevt", yani "Her nefis ölümü tadacaktır."

Beleş mezar verseler bir takım alırız, dursun lazım olur 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Hocam onlar için pek mantıklı durmuyor bu durum.
    Zaten yılın en fazla satış yapacakları dönemine girdiler ki aklı olan ürün çeşidiyle, fiyatıyla, kampanyasıyla bunu iyi değerlendirir bu satış fırsatını bu çekler için kaçıracaklarsa büyük saflık yapmış olurlar. Yakın bir zamana kadar site nasıldı bilmiyorum ama sanki daha çok çeşit vardı, erkek ürünü de pek kalmamış gözüküyor.
    Öncelikle migrostan çek olayına kural gelmesini(belli alışveriş tutarı vs), sonra Tchibo dan ürün çeşidi gelmesini bekliyorum hatta çek dağıtıldı diye anormal fiyat artışı da olmamalı, koskoca Tchibo bunlara takılmalı (bence).

Diğer konuda ise duyar kasan arkadaşlar var, sanki çeki hayır için ihtiyacı olanlara veriyorlar. Parayı veren; ürün kalmama/fiyat artma/kargo ücreti girmesi/boşa para harcama/skt yakın kahve alma/hatta olası kural değişikliği ve kodların elde patlaması riskini alan kodları parasıyla alma durumunda bulundu. Çoğu yerde kod alma sınırsızdı, sınırlı olan da migros çalışanının bilgisizliği gibi duruyor. Yukarıda yazdığım risklere kod almayan arkadaşlar ortak olmayacağı için onları ilgilendiren pek bir durum yok diye düşünüyorum. En kötü ne olur belki satış erken biter, kural gelir vs.. Bu kadar da olur sen 5 liraya 50 liralık çek satıyorsun ve biri Tchibo diğeri migros, o kadar çalışanının akıl etmiş olması lazım bunları.

Alıntıları Göster
    Hocam menülerden aratma, bazı şeyler menülerde yok sanırım. Almak istediğini Yukarıdaki arama çubuğunda arama yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: RustyCohle

Gaziantepliyim.
    Elitlikle zerre kadar alakam yoktur.
    Adam gitmiş 50-100 tane almış.
    Halk arasında buna görgüsüzlük denilmiyorsan ne deniliyor acaba?
    İhtiyacı olmayan bile abanıyor.
    Satmak icin alıyorlar

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.