Şimdi Ara

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
54
Favori
125.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargoyu ücretsiz yapmanın bir yolu yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal marketten bulamadım bulan varsa haber versin arkadaşlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TinyAngel kullanıcısına yanıt
    alt limitsiz Ücretsiz kargo günleri yapıyorlar ara ara, alışverişi o güne denk getirmek lazım ama alınacak ürün o gün stokta olur mu bilinmez

• Alinacak mantikli urunler neler arkadaslar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Stokları bitirip Türkiye'den çıkmazlar umarım kodlar elde kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odjehdpxısv

Stokları bitirip Türkiye'den çıkmazlar umarım kodlar elde kalır.
    Bende sanki öyle algıladım. Çünkü çoğu giyim ürünlerinde stok olanlarda dahi beden yok . Sanki stokları bitirip idi bitirme çabası gibi geldi bana . Ve fiyatlar uçuk ötesi

• Sanaldan alıp mağaza teslim seçeneği yok mu? Bu şekilde ücretsiz olabiliyor mu kargo
  • banka kartıyla ürün almanın yolu varmı bkm ile denedim oradan da alamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealWorldRules -- 15 Ekim 2019; 22:53:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online da bitmiş :) süpürmüşsünüz... Mağazada varmıdır acaba ? Kahve almaya işe yarardı...
  • Alinan urun 49tl olsa kullanabiliyormuyuz 50tl ceki? Yoksa 50 ve ustu mu olmali? Kargo ucretini kapsayacagini sanmiyorum indirimin o ne durumda?

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

Online da bitmiş :) süpürmüşsünüz... Mağazada varmıdır acaba ? Kahve almaya işe yarardı...
    Hocam kodlar mağazada geçerli değil

• stokların yenileneceğini bende düşünmüyorum. tamamen tchibo stoklarını eritmek için yapılan bir stok eritme kampanyası idi ancak iyi hesaplamadan başlatıldığı için birilerinin canı yanacak gibi duruyor.. sakın ama sakın çek satıştan çek almaya filan kalkmayın, elimdeki çekle alacak bişey bulamıyorum..
  • quarisma2005 kullanıcısına yanıt
    O kadar da değil iyi fırsatlar var.Tabi bedavaya ürün beklentiniz varsa mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

Bende sanki öyle algıladım. Çünkü çoğu giyim ürünlerinde stok olanlarda dahi beden yok . Sanki stokları bitirip idi bitirme çabası gibi geldi bana . Ve fiyatlar uçuk ötesi

Alıntıları Göster
    Bende sizin gbi dusundum ama

Tr den cikacak olsa maliyetleri dusurme adina ilk etapda dukkanlari kapatmaya baslardi (yeni stok gonderemeyecegi icin cazibesi kalmayacak,bosuna masraf)
    Belkide bu sekilde ilerleyecek, boyle olursa magazalardan urunler ana depoya akmaya baslar ve cok ucuz urun duser nete,yakalayanlar sansli olur (tabi personel ve yakinlarina kiyak gecmezlerse)

• quote:

Orijinalden alıntı: Orange20

Hocam kodlar mağazada geçerli değil

Alıntıları Göster
    Migros marketlerde kod varmıdır dedim :)
  • Sipariş iptalinde kod geçersiz mi oluyor artık, tekrar kullanılabiliyor mu deneyen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.