Şimdi Ara

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
54
Favori
125.967
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiçbir kampanyayla birleşmiyor. Örnek filtre kahve alana kupa bedava kampanyası var bu kodu okutunca kupa siliniyor.
  • Yüklü miktarda kahve almayın s.k.t çok yakın olduğunu yazmis alanlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Valla ben 20 tane çatır çatır alıp kupon paralarını ödeyip çıktım elimde 20 adet fişle :D
  • kompocyo kullanıcısına yanıt
    Hocam valla bir kere daha büyük bir kampayayla %50 indirimli kahve stoklamıştım. S.k.t minimum 1 sene oluyor hep tchibo da ben yinede 3 tane aldım stok bitip yenilenince daha garanti olur tabi gelince kahveler yazarım s.k.t
  • wntln kullanıcısına yanıt
    koşullarda yazmıyor sanırım öyle bir durum. onlar burger king kampanyaıyla karıştırmı olabilirler mi? bilen aydınlatsın bu durumu... ayrıca öyle olsa sanırım sistem hata verirdi...
  • indirimli ürünler çabucak tükenmekte. aklımdakiler bitmiş. türk kahvesi stokta yok... sene sonuna kadar umarım alacak birşeyler buluruz diye bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gumus299

Yüzde 15 Tchibo indirimleri ile birleşiyor mu acaba bu kodlar
    %7 avantajix bonusu veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 tane aldım stoklar kalmamış sanırım yıl sonuna kadar da yenilenmeyeck gibi

• Saçma bi şekilde bir siparişimde kodu böyle kullanmış. Diğer tüm siparişlerim hazır görünürken bu siparişim beklemede.

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim
  • Benimki de aynı şekilde oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • photo_canon1 P kullanıcısına yanıt
    1 saat önce bana söylenen bu hocam, belki de yeni önlem aldılar, mağazalara şartları yeniden söylediler bilmiyorum artık.

• Acele etmeyin 2.5 ay daha zamanı var.
  • wntln kullanıcısına yanıt
    bir ihtimal belki hocam...
  • an itibariyle sanal marketten alabilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.