Şimdi Ara

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.091
Cevap
54
Favori
125.976
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tam tersine kısa zamanda yenileneceğini düşünüyorum. Yıl sonuna doğru yapılan kampanyaların coğu ekonomik yılın bitimine doğru mali tabloları şişirme odaklıdır. Tchibo zaten Almanya da 1 EUR'a mal ettiği ürünü burada 50 TL'ye satmayı başarıyor.

Migros ile Alt limitsiz kupon anlaşması yaparken anlaşma yapanlar asla salak değil ve adı üstünde alt limitsiz 50 TL. Tamamen gereksiz bile olsa kargo parası da ödese bir kupon da 12 TL maliyetle çoğu şeye ulaşabiliyor. Milletin saldırcağını bilemeyen, düşünemeyen tchibo türkiye ceo'su olduysa anında görevden alsınlar iq düşüklüğü sebebiyle.

Türkiye'den çekilmeyeceklerine dair resmi açıklama yaptılar ve faaliyetleri de devam ediyor. Şubeleri genelde dolu oluyor. Ürünleri fahiş fiyatta olsun belirli bir müşteri kitlesi var.

Emin olun kimse aptal değil, kimse bu dünya ekonomisinde zararına ürün satmaz ve yapılan kupon anlaşmalarının da ince ince bir sürü satış-depo analizi çıkartılmıştır.

Stoklar çok büyük ihtimal yenilenecektir.

• Son durum nedir arkadaşlar?

Filtre kahve alacaktım, yaklaşık 100 TL'lik, yarın Migros'tanda alacağım şeyler var. Umarım devam ediyordur, 2 tane alsam yeter.
  • Arkadaşlar mesajı öne çıkaralım herkesin görmesi için
    Tchibo'a aşağıdaki link üzerinden öneri talebi göndersin herkes ben 3 tane yolladım farklı numaram ile

Dh olarak 200-300 adet bildirim gönderirsek mutlaka yaparlar

Gönderim yapılacak örnek metin

quote:

Merhaba tchibo.com sitenizde neden mağaza teslim seçeneği yok?
    Birçok firmada mağaza teslim ücretsiz modeli ile hem müşterileri mağazalara çekiyor hemde maliyetlerini azaltıyor hemde müşterisini memnun ediyor.
    Tchibo gibi 70 yıllık bir firma bu seçeneği hemen eklenmelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 15 Ekim 2019; 23:19:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 saatten fazla oldu. Siparisim gorunmuyor. Basina gelen var mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttiklaus

Vakumlu 250gr lık paketlerde yolluyorlar. Her türlü taze kalıyor hocam :)
    sanmıyorum hocam taze kalacağını ya, öğütüldüğü an bayatlmaya başlar o kahve
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chile_Mix

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Etrafında olmayan biri buraya yazsa eminim hayrına bi kaç tane verecek adam bulur. Ha yoksa bana yazsın yarın gider alırım, elime yapışmaz sonuçta. Bunun yanında mesajımda da belirttiğim gibi, burda ilan verenler madem bu kadar serbest piyasa görüyorsa bu durumu gitsin çek satış & takas bölümüne açsın, ne diye burayı kirletiyorki.
  • 2 sipariş geçtim ilki gözüküyor 2.yok ama emailde 2 siparişte gözüküyor.
  • beyler trendix termoslar 350 ml olanlar direk ağızdan içmelik mi bardağa dökmelik mi bilen var mı
  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    Var hocam ben kasadan 3 tane kod aldım. Ayrıca bir alışveriş yapmaya gerek olmadan 15tl'ye verdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: famdoc

2 saatten fazla oldu. Siparisim gorunmuyor. Basina gelen var mi?
    Bende de durum aynı, maile sipariş ayrıntısı gelmiş ama hesapta görünmüyor
  • Arkadaşlar büyük ihtimalle bu kampanya ile tchibo sitesinde alışveriş sonrası Ürün değerlendirme isteyecektir. Sizden ricam ürünlere en düşük notu verin. Sırf 50 tl alt limitsiz kampanya yapacağım diye bir bez parçası 99 TL olur mu?bindirip indirimi biliyoruz da bindirip çek dağıtma yeni moda oldu. Lütfen arkadaşlar ürünler geldiğinde tüm ürünlere Olumsuz yorum yapıp en düşük değerlendirmeyi yapalım. Bakalım ne yapacaklar.

• nanoteknoloji N kullanıcısına yanıt
    Bez parçası 99 TL ise almazsın olur biter. Bugün çok uygun fiyata bir sürü ürün aldım neden olumsuz yorum yapacakmışım? Piyasa fiyatı 50-60 TL olan oral b 4’lü elektrikli diş fırçası başlığı kargo kupon parası ile 13 e geldi. Gerçekten ne yaparsan yap bazı kesimleri tatmin etmek imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. AFS -- 15 Ekim 2019; 23:47:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav 12.5 liraya yarım kilo filtre kahve veriyor sana daha ne istiyosunuz.
  • kapsül kahve dışında bir indirimi yok bence. ben kapsül kahve kullandığım için aldım baya.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.