Şimdi Ara

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
54
Favori
125.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sasomelih

O zaman stoklar zor yenilenir gibi
    Almanya merkezli firma 75 gün var daha kampanya bitmesine rahat rahat stok yenilenir
  • boa17 kullanıcısına yanıt
    Ben filtre kahve alıyorum, 67lik ürünü 25TL ye alıyorum şuan gayet kullanışlı kuponlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

hocam kelimelerin anlamını çıkartmaktan ziyade bu işin mantığı hep aynıdır 50 tl kod diyorsa 50 tl ve üstü ürünlerde geçerli olur.

Ha 51 tl'lik alışverişte geçerli derse o zaman olmaz
    Veya bazı siteler gibi 49 yada 49.90 TL gibi fiyatlar da yazabilir fazla tutarda alışveriş yaptırmak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneler önce n11 50 lira alt limitsiz kupon almıştık. Uygulama tictoc muydu öyle bir şeydi. Arabaya lastik almıştım. Hala kullanıyoruz
    Uyguna alınabilecek ürünler var , stoklar gelirse tekrardan kuponlar da işe fazlasıyla yarayabilir ama tabii ki alt limitsiz 50 tadı vermiyor site o kadar pahalı ki.

• sasomelih kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajlarımda daha temkinli yaklaştım ama dünkü kupon talebine rağmen kupon stoğunun bitmemesi ve hala satışta olması bir gelecek potansiyeli gösteriyor.

Şu an sitede neredeyse ürün kalmadı. Milletin elinde binlerce kupon var ve hala satılıyor migroslarda. Benim elinde 500.000 TL'lik stok vardı ben 1.000.000 TL'lik kupon kitledim millete diye bir dava yok. Bu direkt dolandırıcılıktır. Bu TOSUN olayından farksız olur.

Kupon satışlarının durmaması. 50 TL'lik sınır getirmeleri geleceğe hazırlık gibi duruyor. Stoklar yenilenir
  • emrdmr1 kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce oldu ücretsiz kargo veya indirim vb muhtemelen yine olacaktır

• Sakarya’da istediğiniz kadar alabileceğiniz bi yer biliyorum

• g3nj kullanıcısına yanıt
    bence stoklar yenilenmeyecek. daha önceden stokta yok diye yazan ürünleri aratınca artık böyle bir ürün yok şeklinde arama sonucu çıkıyor. bir gariplik var. bence tchibo daha önceden sattığı pek çok ürünü satmayacak. stok temizlemek için yapılmış bir hareketti. çok fazla kupon alanların elinde patlayabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim
  • Kargo bedava olan bir güne denk getirsek çok iyi olur.
  • Bu yılın en güzel fırsatıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E025DA543

Hadi Hayırlı olsun çarşı pazar kızışıcak şimdi
  • Bitti 😀😀😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mrtkrdag M kullanıcısına yanıt
    kampanya devam ediyor mu peki

• FpsMachine kullanıcısına yanıt
    yıl sonuna kadar
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.