Bildirim
Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (36. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
14 kod kullanımı ile yaklaşık 30 paket kapsül aldık, konu sahibine teşekkür ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferther -- 16 Ekim 2019; 12:23:59 > -
Arkadaşlar migros facebook mağazasına girin 2 saat önce paylaşılmış post stoklar tükenmiştir yogun ilgi icin teşekkürler diye
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
5 dakika önce bir migrostan 2 kod aldım. İnternet mağazasında mı bitti sadece? -
Skt si çok yakın oluyor bilginize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 adet az önce yakındaki mağazadan aldım 2 adetini kullandım sıkıntı yok şuan -
Yılların Çek Satış bölümü kapatıldı şu an teşekkürler ferat bey -
Alt limit var mi suanda?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Su an kesin olarak 49,90tl lik urun alinmiyor mu?
Bugün almaya gittiğimde kod satışının durdurulduğunu söylediler satmadılar. Bugün alabilen var mı ? -
Deneme yanılma yöntemi
Alan olmuş, birkaç mesaj önce belirtmiş arkadaş.
teşekkürler donanımhaber ölücüleri bir kampanyayı daha yok ettiniz:) -
Ferhat sonek adlı kişi donanımhaberden tamamen ihraç edilmelidir. Sıcak fırsatlarda takıl ekmeğini ye sonra iki kupon kaçırınca hainlik yap süpermiş
Bu sabah 11 de aldım devam ediyordu.quote:
Orijinalden alıntı: lw
Bugün almaya gittiğimde kod satışının durdurulduğunu söylediler satmadılar. Bugün alabilen var mı ?
Migros jet e grdim şimdi bitti dedi kampanya
Satış bitti haberi olmayan mağazalar hala satıyor gün içinde hepsi bitecek
Yok kimse girmedi bahsequote:
Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin
Evet, çek satışta 20-25₺ arası görürüz şimdi. İki, üç tane alanın aklına gelmiyor değil mi satmak? Ben bir migros çalışanı olarak hiç düşünemedim kasadan dilediğim kadar kupon basmayı değil mi?
@Johny Constantine
Kimse girmedi bahse değil mi?
Dün yarın biter demiştim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X