Şimdi Ara

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
54
Favori
126.020
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: calculus07

Satış bitti haberi olmayan mağazalar hala satıyor gün içinde hepsi bitecek
    Kesinlikle az önce aldığımız mağazadan tekrar alamadık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığı fiyattan dahi satılacak olsa, bu konu içerisinde çek satış, kupon talebi yapılmayacaktır. Çek işlemleri için aşağıdaki başlıklara geçiş yapabilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/forumid_841/tt.htm
    https://forum.donanimhaber.com/cek-satis-takas-bolumu--114648771-12415

Anlayışınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Ferhat sonek adlı kişi donanımhaberden tamamen ihraç edilmelidir. Sıcak fırsatlarda takıl ekmeğini ye sonra iki kupon kaçırınca hainlik yap süpermiş
    Katılıyorum içimizdeki paralel yapılanmayı temizleyelim
    Hainn Ferhat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 16 Ekim 2019; 12:49:30 >
  • Bu kod fişin neresinde yazıyor acaba ?

• .yıl sonuna kadar sadece ellerindeki ürünler satışa sunulacakmış. Depoda kalmış, tek tük iade ürünler yani. Bir nevi stok temizliği.

• quote:

Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik

.yıl sonuna kadar sadece ellerindeki ürünler satışa sunulacakmış. Depoda kalmış, tek tük iade ürünler yani. Bir nevi stok temizliği.
    Bu bilginin kaynağını sorsam hocam?
  • Kod satışı bitti arkadaşlar mail gelmiş tüm mağazalara
    Ha sistemden açık olabilir belki Kasiyer deneyin dedim olmaz ihtar yeriz geçse bile dedi.

Yani boş yere çalışanları zor duruma sokmayın...

• Arkadaşlar migros tan aldım şimdi. Nasıl diye soranlar için attım. Her fişte şifre var. 7.5 TL kargo 5 TL kupon 37.5 TL bedava alışveriş. Kapışşşşşş kapışşşşş Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasirgaantep -- 16 Ekim 2019; 13:10:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E025DA543

Biz altlimitsiz diye aldım şimdi de indirim olarak değiştirmişler.
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    tahmin edememişlerdir bu kadar yamyam olacağını adamlar yüzlerce kod almış artık sen hesap et. yani pes diyoruym başkada birşey demiyorum.3 ü 5 i geçtim yüz tane kod nedemek yahu
  • Sözde 15 gün sürecek kampanya 1 gün bile sürmedi. Hiçbir kural kanun yok, insanlarda da etik ahlak yok... Yamyam gibi saldırmış herkes orman kanununa göre yaşıyoruz resmen.
  • Saat 12:35 gibi Migros mağazasından iki adet kod aldım ve alışverişte kullandım bile. Hatta satışa başlamamışlardı ve benim uyarmamla danışmadan broşürleri çıkarıp satışı gerçekleştirdiler. Kahve kağıdı aldım bol bol ve katlanır ışık aldım. İşime yarayacak şeyleri ucuza getirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik

.yıl sonuna kadar sadece ellerindeki ürünler satışa sunulacakmış. Depoda kalmış, tek tük iade ürünler yani. Bir nevi stok temizliği.
    kaynak ?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.