Şimdi Ara

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
54
Favori
125.993
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: calculus07

Bu mesaj silindi.
    Heya değerlenir merak etme. Millette cibonun kenarda kalmış çer çöp artiklarina para vermeye bi merakli bı meraklı sorma
  • calculus07 kullanıcısına yanıt
    Bir çoğu elde patlar onların. Aralık ayında maliyetine elden çıkarmaya çalışır satışçı arkadaşlar
  • Hayır yani çek satışta 20 tl ye kod satamazsam alırım o çekle kahve vs gider onları satarım nedir bu bağrış çağrış alan aldı satan sattı arkadaşlar neden her defasında aynı muhabbetler dönüyor bu konularda onu da anlamış değilim.
  • Amac ivir zivir ve son kullanma tarihi yaklasan kavelerin stoklarini ertimekse az cok hallettiler. Ama yeni stoklar bence sadece kahvede gelebilir. kahve disi urunler de ise pek zannetmiyorum yeni urun gelmez. En fazla ekstra indirim yaparlar elde kalmislara. Kahveyi el mecbur stoklara yeniden sokacak yoksa tepki ceker 2.5 aylik sureçte.
  • doer kullanıcısına yanıt
    kahbe disi ucuz urunlerde satildi. oralb yedek baslik 13 tl ye alindi 4 baslik
  • Oral b başlık, deodorant, Türk kahvesi falan aldım gayet uyguna gelmişti. Elimde de ileride stok gelmesi ihtimaline karşı 5 tane var.en kötü kahve satmak zorundalardır ye dişünüyorum. Kahvecisin ve aylarca sitende kahve satılmıyor, bu cidden sıkıntı yaratırdı. 50 tane almadım ama alana da laf etmek hoş değil. Bu sefer gerçekten kuralına uygun her şey. Etik mi derseniz belki tartışılabilir, yalnız çek edinme kurallarında bile sınırlama yokken tepki çekmesi garip.
  • sepet tamamlamak için birkaç liralık ucuz ürün bulan var mı? ben en ucuz 15 lira bulabiliyorum
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.