Şimdi Ara

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
54
Favori
125.999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cezaa60

An itibarı ile pendik wiaport migrostayım , kasiyere kupon var mı diye sordum var dedi. Önündeki ekrana kodu girince ; abi bir sorun var galiba , yetkili arkadaşa sorayım dedi. Şuan beklemedeyim
    Son durum ne oldu hocam. Kod satisi tamamen kapanmis mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarius82 -- 16 Ekim 2019; 17:16:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

Bahsettiğiniz gibi bir ifade yok siparişlerim menüsünde.

Alıntıları Göster
    Burada oluyor kod. Eğer yoksa o kısmı ara ara kontrol et.
    Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim

• Mağazaya gitsem mi kod verirmiki

• mys66 kullanıcısına yanıt
    Bana da aynısını dediler yok hocam o formda kod

• quote:

Orijinalden alıntı: Akabey

Kodu sanalmarket üzerinde almak isteyenler dikkat etsin sorun yaşayacaklar,

kodlar (şuan için 15 ekim 15;45) fiş/fatura/teslim belgesi neyse artık orada basılı olarak çıkmıyor, çağrı merkezi aranıp alınacakmış, bu da ancak sipariş tesliminde sonra ancak olur diyorum, bu nedenle gerek sanalmarket üzerinde gerekse jet kasalardan kod almaya çalışmayın sıkıntı yaşarsınız,

ayrıca; sadece 12 adet tchibo kodu ile sanalmarket siparişini hanginiz geçti ?

ulan ne adamlarsınız be

https://store.donanimhaber.com/4d/14/f7/4d14f758b144e6a8330372dd1014073c.jpeg

bunca yıldır forumdayız,
    bilmediğimizi, tecrübe etmediğimizi yazmadık / yazmayız / yazmayacağız,

buna rağmen trollere itibar ediliyor,
    neyse iyi düşünelim iyi olsun,
    mesajlar gözden kaçıyor, okunmuyor diyerek tekrar alıntı yapıyorum,

kodların sanal siparişlerde çıkmayacağını (daha önce de benzer kodlu kampanyalarda çıkmamıştı) söylemiştim,
    siparişlerinizi teslim aldıktan sonra SANALMARKET SİPARİŞ NUMARANIZI ile kayıt açın,
    sepetinizde tespit yapıldıktan sonra size dönüş yapılıp ya kod ulaştırılır ya da ÜCRET İADESİ olarak kartınıza geçmiş indirim indirimi tanımlanabilir,

Diğer ss ler hakkında ise ;

* Mağazamızda kod satışı bitti,
    * Tchibo stok yenileyecektir,
    * En kötü kahve alınır,

• Kodlar birleşiyor mu diye soranları anlamıyorum. Abiciğim kodlar birleşse orayı yıkarlar, 3-5 bin liralık mallar yok pahasına satılır. Böyle bir mantıksızlık yaparlar mı? Böyle bir şey olabilir mi?

• Dün 50 TL altı sepet yapıp da kupon kullanabilenler:

"Siparişiniz paketlendi ve kargo şirketinin teslim alması için bekliyor. "
  • Sabah gördüm kampanyayı, akşam uğrayacaktım migrosa ne ara bitirdiniz kampanyayı.
  • Ulan bugün gittim migrosa kampanya bitti dediler. 1 tane kod bile alamadım ihtiyacım vardı kahveye...
  • Avese kullanıcısına yanıt
    ama sorun şu ki, zaten kahveler de bitti neredeyse
  • photo_canon1 P kullanıcısına yanıt
    illaki stok yenilenir, bir adet 200 gram kahve alırdım. bi' miktar kızdım milletimize ve migros'a.
  • 15 lira alti sepet tamamlamalik bisi var mi arkadaslar tchiboda?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Avese kullanıcısına yanıt
    Milletimize değil ölücü tayfaya kızacaksın 20-30 kod alan onlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Milletimize değil ölücü tayfaya kızacaksın 20-30 kod alan onlar.
    ne 30 u 200 tane alan var.
  • Akabey kullanıcısına yanıt
    Sanalmarketten sadece 12 adet kupon siparişi veren bendim. Mağazaya gidecek vaktim yoktu, Tchibodan almak istediğim ürünler de vardı. 60TL altı sipariş kabul edilmediği için 12 adet sipariş ettim. İhtiyacım olanı kullanır, kalanını hediye ederim diye. 5 TL verip 50 TL lik hediye almış olacaktım yani.

Fakat bugün sanalmarketten arayıp sadece tek kupon alınabileceğini, bu sebeple siparişimin iptal edileceğini söylediler. Tamam şartlar böyleyse ne yapabilirim fakat mağazalarda sınırsız satıp, sanalmarkette herhangi bir sınır olduğuna dair bir uyarıda bulunmayıp, siparişi kabul edip, ödemesi yapılan bir siparişi 1 gün sonra iptal etmenin etik olmadığını ifade ettim. Sistemde 1 adetten fazla seçilemese hallolabilirdi dedim. Siparişi tamamlayıp 1 gün gelmesini bekledim, mağazaya gittiğimde kalmamışta olabilir diye de sitem ettim. Haklısınız dedi, ne desin çocukcağız. Sonra tekrar arandım siparişiniz iptal edilecek diye, tamam dedim, aradınız zaten, he öyle mi dedi, sonra he evet tekrar bilgi vermek için aramıştım. Birbirlerinden haberleri yok.

Keza akşam Migros mağazasına uğradığımda kampanyanın sona erdiğini söylediler. Müşteri hizmetlerini arayarak şikayet kaydı açtırdım. Basit önlemlerle mağduriyetlerin önüne geçilebileceğini, Migros’a yakıştıramadığımı, bundan sonraki kampanyalarda daha dikkatli davranılması için not düşebilmek adına önerilerde bulundum.

Velhasıl kupon dağıtmayı düşünürken, kuponsuz kaldım, vardır bunda da bir hayır 🤷‍♂️

• Tchibo kupon macerası:

Açılış - Eş dost forum haberdar edilir - Kuponlar kapış kapış alınır - 200-300 tane alanların gövde gösterisi - Kuponları birleştirip 1000-2000 liralık ürün alabilirmiyim diye sayıklayanların soruları - Firmadan kuponların bittiğine dair bildiri - Alamayanlardan alanlara beddualar - Kapanış

Bir fırsatın daha sonuna geldik. Güldük eğlendik faydalandık. Alanlara hayırlı olsun, alamayan arkadaşlarda bir dahaki sefere artık.
  • yine aynı klasik laflar. alamayanlar çamur atıyor. isteyen 10000 tane isteyen 1 tane alır.

şartlarda sınır yok yazılmış.

2 gündür takip etme bitince bu 20-30 alanlar yüzünden alamadık oluyor. senin paşa gönlünün gelmesini bekleyecek değiliz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

15 lira alti sepet tamamlamalik bisi var mi arkadaslar tchiboda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.