Şimdi Ara

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
54
Favori
125.999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: famdoc

site bir ara bakıma girdi. aha dedim stok yenileyecekler. her şer aynı duruyor.
    hocam bende mail atıp soranlardanım...
    gelen cevaba bakarsak, biz zaten tüm stoğumuzu nette satışa çıkarıyoruz. yeni stoklar için yurtdışından ürün gelmesi gerek gibi bir anlam çıkıyor.
    yani sözün özü, ucu açık. gelebilirdeeeee.... gelmeyebilirdeeeee....
  • 34 siparisim olmasina (34 mail geldi) ragmen 29 tanesi gozukuyordu. Gelen maillerden gozukmeyenlerin siparis kodlarini alip 4442826 tchibo musteri hizmetlerini aradim. Eksik gozuken siparisleri kontrol ettirdim. Benim web sitesindeki siparis panelim de goremedigim 5 tanesi de dahil olmak uzere maili gelen tum urunler hazirlanmis. Kargoya verme sureleri 48 saat oldugu icin bugun, yarin cikacakmis. Panelinde Eksik urun gorenler eger mail geldiyse endise etmeyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akabey

ürünleri kargoya verilen var mı ?
    benim siparişler

quote:

Faturası Kesildi
    Daha fazla bilgi
    Siparişiniz paketlendi ve kargo şirketinin teslim alması için bekliyor.

olarak beklemede,

bugün kargolar başlar mı acaba ?
    biraz önce kargonuz dağıtıma çıktı diye sms geldi. linke tıklayıp kargo hareketlerine baktım adamlar dün kargoya vermiş zaten,bugün de teslim edecekler. ama hesapta faturası kesildi aşamasında hala.
  • Kod satışı migros ta halen devam ediyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alitaro A kullanıcısına yanıt
    Hangi kargo acaba benimki hala fatura kesildi yaziyor

• 49,95 tl olanlara v.b indirim yapmıyor artık sanırım geçersiz kod diyor.
  • Fazla kod alıpta kullanma fikrini değiştiren varsa, aldığı fiyattan almak isterim.
  • zahide61 Z kullanıcısına yanıt
    yurtiçi
  • Fazla kodu olan varsa 1 2 tane almak isterim. Kahve alıcam
  • Adamların stoklarında latte yok ama yeni kampanya yapmışlar stokları yenilerler sanirim

https://watsonscard.watsons.com.tr/ca/images/FF6BA3663CDB4E94988F3F45D3F00C/F65C633961EE45589F54130E51987BC0_ORJ.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 17 Ekim 2019; 10:54:45 >
  • Fatura kesildi diyor hepsinde ama kargo hareketi yok ne zaman kargoya verilir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeusavda -- 17 Ekim 2019; 11:6:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

Kod satışı migros ta halen devam ediyor mu
    Bilen var mı?
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt
    Devam etmiyor

• kadir_trabzon K kullanıcısına yanıt
    Çeklerin üzerinde yazdığı gibi sepet tutarı 50₺ üzerinde olması gerekiyor, evet site hatası sebebiyle ilk saatlerde alınıyordu.

1-2 kodu olup kullanmayan var ise alabilirim, kapsül kahve alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4sone -- 17 Ekim 2019; 11:26:53 >
  • ysn_crescent Y kullanıcısına yanıt
    22 arkadaşın, 34 sen harcadıysan toplam 56 ediyor. 66 demişsin o yüzden soruyor :) demek 10 tane daha var ve pusuda bekliyorsun :)
    Bunun dışında tabii ki sınırsız herkese sunulan bir fırsattan hızlı davranmış ve yararlanmış olman gayet normal ama hem kupon alamayan hem stok bitmesinden dolayı bekleyenlerin biraz sitem etmesi nornal sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 17 Ekim 2019; 11:30:10 >
  • 4sone kullanıcısına yanıt
    Arkadasin 10 tane yedegi bekliyor. Yilbasina sakladi. Ben bitirdim kodlari. Toplam 34 sipariste 80 parca biseyler alip toplam yaklasik 650 tl harcama yapmisim. Parca basi 8 tl ve icinde kiymetli seyler de cok. Mesaj atan bir arkadasa da yazdim. Hersey ates pahasi ulkede ucuza birsey zaten yok. Kola aliyorsun o bile 5-6 tl

• Ilk kargo geldi Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim

• İnstagram sayfasından postun altına sorduğum soruya , stokların yenilneceğini yazdılar bakalım görücez ;)

• Kampanyanın dayanmayacağı belliydi ama bunu planlayanlar hangi kafayla yaptı merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.