Şimdi Ara

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
54
Favori
126.006
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 tane normal fiyatından kod alabilirim fazladan alan varsa arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 tane siparişim geldi son kullanma tarihleri 1 yıl var daha.

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim

• 20 kod alan arkadaşlara hayatta başarılar diliyorum.
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Onlar bu kampanyayı yaparken sıradan ve normal insanları baz alarak yapmışlardı ölücüleri hesaba katmamıştı. Birde 31 ekime kadar yazmış 17 ekimi görmeden baktılar olmuyor işin sonu kötü zarara girecek kapattılar. Tabi onlar daha ölücüleri tanımamış.
    Dün akşam girdim 1 tane kod almaya kadın maalesef bitti , kampanya'yı iptal ettiler dedi. Dedim olcağı bu 200\300 kod alanlar olursa kampanya mı dayanır .

Merak ettiğim bir şey var kötü bir niyetim yok sadece merak acaba bu tarz kampanyalar Almanya,Fransa tarzı yerlerde de oldu mu bu şekilde mi oluyordur ? Yani gelen 60\70 kod mu alıyor xd ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Corleoone -- 17 Ekim 2019; 13:47:7 >

• Türk kahvesinin stoklara girmesi 1-2 haftayı bulacakmış. Migros kampanyası sebebiyle stoklarımızın çoğu bitti diyor bir de müşteri hizmetleri temsilcisi.

Bir kampanya yapıyorsun satacağın çek sayısı belli, bu tutara karşılık satacağın ürün miktarı belli ancak daha çeklerin bir kısmı kullanılmamışken ana omurga ürünlerin tükeniyor. Tchibo sadece kahveci değil diye boy boy reklam yaptılar, dalga geçer gibi sitelerinde esas faaliyet alanı olan kahvenin stoku tükenmiş.
  • Acaba dh harici çeklere saldıran oldu mu ? Çünkğ daha 2. gününde kampanya bitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyaç duyduğum birkaç şeyi aldım. Hediye olarak da birkaç şey aldım. Sevdiğim kahveyi de attım sepete. 12 koddan son 5 kodum kaldı. Bunları da Kasım Aralık gibi kahve özellikle türk kahvesi ve indirimli ürünlere saklayacağım. 2019'un favori kampanyam bu oldu. Geriye sadece birbirini yiyen ölücüleri izlemek kaldı.

• ahahaha sitede herkes bir başkasına ölücü diyor.

adam hergün sitede 2-3 saat mesai harcıyor,kampanyadan 5-10 kod olarak yararlanmış ama kendi ölücü değil onun haricinde herkes ölücü :)

mk hepiniz ölücüsüz,hepimiz ölcüyüz olum kafanız mı güzel lan .ölücü değilseniz bu forumda işiniz ne kamiller.

ekşiciler burayı da bastı galiba. sorsan donanımhaberdekiler ölücü ama donanımhaber konusunu okuyosun adamların bütün kampanyalardan haberi var hepsinde de yararlanmışlar ama kendileri ölücü değil :)

klinik vakasınız hımına.
  • alitaro A kullanıcısına yanıt
    Kod alamayan diğerine sallıyor yoksa ölücülükte şüphe yok 😀 algida dondurma kampanyasında kod alamayanlar dondurmalar sağlıksızmış zehirliymiş diyordu 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedimvural kullanıcısına yanıt
    Sitede kargo bilgisi görebiliyor musun, yoksa fatura kesildi olarak mı görünüyor?
  • ysn_crescent Y kullanıcısına yanıt
    Önceden onu 12 TL'ye almıştım. Boyuna göre çok başarılı. Kendin yapamazsın birisi kürek kemiklerinin arasına biraz bastırarak uygulasın ve özellikle çıplak tene. Masaj yağlarıyla da güzel oluyor
  • Vay arkadaş, ben daha konuyu şimdi görebildim ama kampanya bitmiş bile. Konunun tamamında ki mesajları okuyamadım. 1 kod kullanabilseydik iyi olurdu.
  • ferther kullanıcısına yanıt
    Bende sipariş geçtim ama halen siparişlerim bölümünde hiçbir şey gözükmüyor. Elimde sadece mail, sipariş numarası ve banka işlemi var. Bakalım 1 haftaya gelmezse şikayet açarız.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.