Şimdi Ara

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
54
Favori
126.000
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle şöyle başlayayım hocam bende :) dediğiniz gibi ofis yoksa çok kahve almak biraz mantıksız. Bizim 3 arkadaş ofisimiz var o yönden bolca kahve almak işimize geliyor hem granül hem filtre, ki çoğu kişi zaten yine kahve almak için kullanacak o siteyi. Onun haricinde deodorant yine sürekli bir ihtiyaç ve evde ucuza alınmış bolca deodorantın yine zararı olmuyor. 5-10 kod öyle gidecek mesela. Ama onun haricinde, stok yapıp satmanın ne kadar doğru olduğu tartışılır tabi ama, bu kodların çek-satış bölümünde rahat gideri var bu bariz. Dediğiniz gibi de 12.5 liraya bile değmeyecek bir sürü ürünü var ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu kampanyada 25 koda 50 lira vermiş midir kasiyere bilginiz var mı? Çünkü çok iyi birisiydi bizim kod aldığımız arkadaş, almış olmasını isterim açıkçası

• Ben bugün 4 sipariş verdim ama siparişlerin ekranında 2 sipariş gözüküyor bu normal mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 66 tane kod aldim dun sabah saatlerinde. Tesadufen migrostan biseyler alirken kasanin yaninda brosurleri gordum. 22 tanesini arkadas kullandi, 34 tanesini ben kullandim (34 mail geldi fakat siparislerim sekmesinde 29 tane gozukuyor). Sanal karta 500 tl yukledim onu harcadim. Toplam harcamam kuponlarla birlikte yaklasik 650tl. Genelde havlu, cocuk kitaplari, boya kalemi setleri, defterler aldim. Daha once de alisveris yaptigim kalitesini bildigim ve uzun vadede cocuklarimin kullanacagi seyler almaya ozen gosterdim. 3-4 sene daha kalem almam ornegin. Cok aldilar bize birakmadilar diye soylenen arkadaslar kusura bakmasin imkan ve ihtiyaclar ayni olsa ayni sekilde davranacaklardi. Kimsenin kimsenin hakkini yedigini dusunmuyorum. Bireysel olarak herkes kampanya sinirlari icerisinde istedigi gibi davranmakta ozgurdu.

• bugün 3 adet kod aldı evdekiler. ve verdikleri kağıtta 1 adet kod var.
    sormuşlar bunda 1 adet kod var nasıl olacak diye, personel bu kodla 3 kere kullanabilirsiniz demiş.
    şimdi 1 kere alışveriş yaptım, ikincisini yaparken kodu kabul etmiyor.
    bu migros çalışanı bizi mi yiyor yoksa, başka bir şey mi var.

bilen varsa cevaplarsa sevinirim, kodlar da bitmiş bundan ötürü yarın kavga çıkar, şikayet edilme süreci filan olacak.
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Bilgisiz kasiyer kurbanı olmuşsun. Her kupon için ayrı işlem yapması gerekiyordu. Şimdi gidip o iki taneyi migros da iptal ettirip paranı geri alman gerekiyor.

• B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    Cevabın için sağol hocam.
    O kahveleri indirimsiz olarak ona aldırmak gerekiyor ya.

• I.Gıyasettin kullanıcısına yanıt
    Banada her kupon başına 2 TL prim alacaklarını söyledi kasiyer arkadaş.

• nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Tabii sorun kasiyer kaynaklı ama bazen bir şey kısmet olmuyorsa olmuyor. Sağlık olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 17 Ekim 2019; 0:20:18 >
  • 4 tane aldım bugün umarım elimde patlamaz.

• piayback P kullanıcısına yanıt
    Valla çok iyi o zaman, memnun oldum açıkçası. Bizim kasiyerin haberi yoktu iyi olmuştur ona da :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.Gıyasettin -- 17 Ekim 2019; 2:20:45 >
  • piayback P kullanıcısına yanıt
    Hatta donanımcı bir kasiyer olsa demek mükemmel bir kombo çıkarabilirmiş kendisine, kodun tanesi 3 liraya gelirdi Oysa ki söyledim ben kasiyere sizde alın bence kendinize diye, daha kampanyadan haberi yoktu güvenemedi :) Allah Allah 5 liraya nasıl 50 liralık kupon diye, bir ara bakarım kampanya şartlarına dedi de o bakamadan kampanya bitmiştir sanırım :)

• kampanya bitmiş durumda mı ?
  • I.Gıyasettin kullanıcısına yanıt
    dh firsatcisi kasiyer olursa 5 yılı geçmez o mağazanın hem patronu hem kasiyeri olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünleri kargoya verilen var mı ?
    benim siparişler

quote:

Faturası Kesildi
    Daha fazla bilgi
    Siparişiniz paketlendi ve kargo şirketinin teslim alması için bekliyor.

olarak beklemede,

bugün kargolar başlar mı acaba ?
  • Tüm migroslarda kuponlar bitmiş mi?
    Daha iki gün oldu 15-16 ekim, bugün alayım diyodum da boşa migros dolaşmayayım bittiyse.

• site bir ara bakıma girdi. aha dedim stok yenileyecekler. her şer aynı duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piayback

Banada her kupon başına 2 TL prim alacaklarını söyledi kasiyer arkadaş.
    çok saçma ve zor... neredeyse yarısı prim :)
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.