Şimdi Ara

mihiramon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu digimon ile ilgili bilgisi olan var mı hic bi sitede bulamadım türkçe olarak

• Mihiramon'mu ???

Ben ilk defa duydum
  •  mihiramon

resmi bu ama kimdir nedir bilmiorum data squadda olabilir
  • bu digimon data squad yani 5 cide degil ... 3 üncü digimonda yani tamers... orada 10 hayvan digileri vardi ya ultra lvl buda aslan digimonu mus iste...

mihiramon
  • Bu Digimon, oyunda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 11 Haziran 2008; 2:12:22 >
  • Bu digimon oyunda Boss olarak var ewet...Yeri de sky f3 heralde tam olaraak bilmiyorum kusura bakmayın...
  • sky f3 e gitmek için ne gerekli??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LVL 91 Monk
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya 100 tamer lvl ya da 200 tamer lvl öle bişeydi yanlış olmasın orası full boss kaynıyo heralde :D:D
  • Bu digimon unuturlur mu digimon tamers de growlmon bununla savaşırken wargrowlmon olmuştu
  • evet. sonrada mihiramonu yok etti
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuzlukk

Bu digimon unuturlur mu digimon tamers de growlmon bununla savaşırken wargrowlmon olmuştu

emin misin o digimon boss olacak kadar güçlü değil ayrıca öyle göze batan bir zırhı ve kanatları yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: vortigon

quote:

Orjinalden alıntı: tuzlukk

Bu digimon unuturlur mu digimon tamers de growlmon bununla savaşırken wargrowlmon olmuştu

emin misin o digimon boss olacak kadar güçlü değil ayrıca öyle göze batan bir zırhı ve kanatları yoktu

anlamadım demek istediğini hem boss olduğunu söyleyen ben değildim ki ayrıca growlmonun bununla savaşarak ultimateye geçtiğinede eminim
    + onun zırhı ve kanatları olduğuna dair:
     mihiramon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Knight -- 17 Haziran 2008; 3:23:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.