Merhabalar ,ben makromarketten mikado md 353 5+1 ses sistemi aldım. pc ye uyarlanabiliyor (ancak 3.5mm jak to 2 rca erkek le) her neyse pc için aldım. Eve geldiğimde bir teknoloji mağazası olmaması sebebiyle test etmek için kullandım başta hiç bir sorun yoktu . Ses ne kadar çıkıyor subwoofer ı ne kadar ses veriyor falan onlara baktım düzgündü . Herneyse pc ye uyarlarken sıkıntı yaşadım hoparlörün 2 si çalışıyor ve subwoofer çalışıyordu farklı yere takınca sadece hoparlörler değişiyor ancak 2 sinden ses geliyordu .araştırdım 3 adet (3.5mm jak to 2 rca) kullanmam gerekiyormuş neyse onu falan öğrendim derken bir fark ettim ki subwoofer çalışmıyor . pc ile bağlantısını kesiyorum diğer hoparlörün bağlantısını kesiyorum sadece anteni takılı gene subwooferdan ses gelmiyor . İçindeki devrelere mi zarar vermişimdir yoksa sigorta falan var mıdır içinde çünkü baya uğraştım söktüm taktım bir de başta 3.5 mm jak bulamadım çevirme yöntemim şu şekildeydi pc ye bağlarken. 2 dişi rca to 5.5mm jak ondan sonra da 5.5 mm to 3.5mm jak parçası ve içi temas etmiyordu ses gidip geliyordu devrelere zarar vermiş olabilirmiyim ? Ya da olmayınca sinirlenip altını fazla hızlı yere vurdum bir arkadaş devreleri ilk geldiğinde pek sağlam olmuyor onların devresi yerinden oynamış olabilir dedi. tarif edebilecek bi elektronikçi var mı nasıl bir yol izlemem gerekiyor?