Şimdi Ara

Mikail hoca AYT/Kaynak/Apotemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ama özellikle 3 ve 4'e yoğunlaşacağım.
    Eşit ağırlıktan hazırlanıyorum ve günde 6 saat gerekirse+1/2 ödf,'ye ayıracağım. Hedefim ilk 700. Planım sonrasında 345,karekök,3d çözmekti. Ama herkes apotemi kesin çözülmeli vs diyor(vakit kalır mı bilmiyorum). Sizce mikail plustan sonra 35+ sabitlemek için nasıl bir yol izlenmeli başta kaynak sayısı ve yayınları olmak üzere öğrenme, tekrar tavsiyelerinize açığım,tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Videolardaki sorular ile Apotemi içerisindeki sorular eş seviyedeler ve bazen benzer bile oluyorlar. 12 isen elinin alışması için 3-4-5 ve Apotemi yapabilirsin ya da mezun isen direkt Apotemi ile Orijinal yapabilirsin

• lazy nina L kullanıcısına yanıt
    Merhaba mezunum fakat ayt ilk defa çalışacağım deprem vsden dolayı. Peki sizce 345 ile dediğiniz gibi elimi alıştırıp apotemi çözdükten sonra 3d yi mi tarasam yoksa karekökte klasikmiş(zor olduğu söyleniyor fakat apotemi çözebilecek duruma gelirsiniz dediğiniz için cesaret buldum.) onla temel atıp apotemileri çözüp 3d yi mi tarasam?(Çok soru sordum farkındayım fakat mezunum danışacak kimsem yok ve ayt konusunda tecrübem sıfır. 345'in tytsini çözdüğüm için ona biraz hakimim fakat diğer kaynaklar korkutuyor...)Şimdiden çok teşekkür ederim🙏🏻

• videoları izle, apotemiyi çöz, birkaç gün sonra üstüne yorumunu geliştirmek ve genel tekrar yapmak için karekök ya da orijinal çöz. karekök ile orijinal arasında seçim yapman için başkası daha iyi tavsiye verebilir

mesela orijinalde parabol sorularında falan çok güzel yorumlar vardı, ödfnin içerdiği yorumların üstüne bir şeyler katıyordu, tamamlayıcı işlev görüyordu

• lazy nina L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dediğiniz şekilde ilerleyeceğim umarım çözebilirim apotemileri😬
    Ayt'ye başladığım zaman güncellerim merak edenler için. Başka yorumu bilgisi olan varsa onlara da açığım. Tekrar teşekkürler!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.