Şimdi Ara

Mikail hocanız (canlı yayınlar sizler için çalışmalarım verdiğim emekler ve size düşenler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizler icin bir öğretmenin öğretmenlik yapma isteği olarak gece gündüz hizmete devam arkadaşlar her hafta pazar youtube uzerin de yayın yapıp orada tecrübe öneri ve tam sınavlık çıkma ihtimalli sağlam sorular çözüyoruz.gecen yıl 40 saat canlı yayın yaptık ve 350 civarı soru çözdüm ve dedimki bu dersleri dinlemeden sınava girmeyin.
    Şimdi tekrar söylüyorum LÜTFEN BU YAYINLARA KATILMADAN SINAVA GIRMEYIN Zerre kadar gelirim yok benim buradan. Ama bu işi ne olur sağlam öğrenin geliştirin kendinizi bereber bir telegram grubu kuralım MH öğrencileri adıyla ve burada sorularımızı fikirlerimizi paylaşalım bu işi hep beraber halledelim
    Ben kendimi adadım bu işe inanılmaz işler yapıp bu işi zirveye taşıyıp en kaliteli işi çıkaracağım ve tamamen bu öğrenci endeksli ve yüzde yüz sizin menfaatleriniz doğrultusunda olacak ama bana destek olmalısınız. Destek ise sizin bu setlere katılıp ders çalışmanızdir.
    İnstagramda yayınladığım her soruya hakim kayıtsız kalmayın mücadele edin.
    Benim inancım da bilginin ve ilmin zekatı anlayişi vardır ve ben bunları sizlere vermek için çıktım yola
    Paraya ihtiyaç yoktur burada zaten bulunduğum konumda insanlara ders için randevu bile veremiyorum
    Size 10 liraya sattığım saatlerce dersinde her kurusunun devlete vergisini veriyorum vergilerin de siz farkındasınız dir
    LÜTFEN ÇALIŞIN MÜCADELE EDIN
    ALLAH'A EMANET OLUN CANLARIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cansiniz hocam can

• Sağ olun hocam :)
    Bu arada sitede kredi kartı geçerli değil mi? Az önce fonksiyonlar dersinizi almaya çalıştım ama hata veriyor
  • Dersi sepete ekle sonra sepete git Ödeme seçeneği olarak kredi kartını seç ve al. Yanlız kart kredi veya ininal kart olmalı hesap veya banka kartı olmaz.

• Tesekkurler hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mikail hoca M kullanıcısına yanıt
    Aynısını yaptım hocam öde butonuna bastıktan sonra beyaz ekran da null yazısı çıkıyor. İsterseniz özel mesajdan ekran görüntüsü atayım
  • O zaman kartın kredi kartı değil-dir banka maaş hesap kartı olmaz. Veya alış verişe kapalıdır. Yanı senin kartınla ilgili bir sorun bizlik bir durum değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İninal kart kullanıyorum hocam da neyse EFT yoluyla denerim artık
  • Hocam problemler ne zaman tamamlanır ?

• developeradmin D kullanıcısına yanıt
    Şimdi hız bitti montajını yapıyoruz sora türev 4 sonra işçi gelecek böylece problem bitmiş olacak zaten

• Çok iyi hocam. Sizin problemler le beraber veya sonrasında çözülecek geliştirici kitap önerisi söyleyebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi developeradmin -- 20 Ocak 2020; 13:8:20 >
  • Sağ olun var olun hocam
    Hocam hala eft ile mi oluyor. Her ders için ayrı ayrı spet oluşuyor bende direkt 4 derslik 40₺ aktaryım diyordum siz toplu alın diyince

• __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    Direk almak istediklerini sepete ekle sonra sepete git Ödeme seçeneğinden kredi kartını seç ve öde veya eft ile alacaksan yine sepete ekle Ödem e seçeneği olarak eft seç ücret eft yapılınca engeç 1 saat içinde aktif olur

Hocam karisim problemlerini ele almayacak misiniz ?

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Bence şimdilik çok gerekli değil

• mikil hoca teklegranm grubu
    Telegram
    MİKAİL HOCA VE ÖĞRENCİLERİ
    https://t.me/joinchat/LvuVTBSvLF337kKBvh9vag

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redriverx -- 20 Ocak 2020; 16:6:32 >

• Mikail hocam maraba integral ya da trigo falan gelicek mi

• Tek ders için kredi kartı olmuyor sanırım çünkü geçen gün çarpanlara ayırma dersini almak istedim, kredi kartı seçeneği gözükmedi. Çarpanlara ayırma ve polinom dersini sepete ekleyip denediğim zaman kredi kartı çıktı seçeneklerde ve satın alma işlemini kredi kartıyla gerçekleştirebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 20 Ocak 2020; 17:39:9 >
  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    Dersi sepete ekle sonra sepete git ve ödeme yöntemi olarak kredi kartını seç dersin sayısı önemli değil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.