Şimdi Ara

Mikail plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ödf 3 aldım ama biraz pişman oldum.Kaf daha iyi mikail çok gereksiz uzatıyor kolay seviyeye anlatiyor zor sorusu yok dediler.Behzat hoca daha iyiymiş orta seviyeye anlatıp en yükseğe çıkarıyormuş.Yanlış mı yaptım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• antrenmanlarlametmatik 3 büyüktür michealödf3 yanlış yapmışsın kardeşim. kaf alacaktın. gel buraya bakayım. sen mutlak değeri benden dinledin mi? bak dinlemediysen bu iş olmaz valla. senin bunları biliyor olman lazım. biliyorsun dimi? kök 2, kök 3 ve kök5'in yaklaşık değerlerini yaz bakim? 1001'in asal çarpanlarını bileceksin. barış hocanız çoğ güzel yazmış, valla bak gülme. gram emeğim yok, gerçekten çok güzel yazmış hocanız. şimdi bunları sen çöz, valla yaptıysan helal olsun. barış hocanız çok güzel yazmış, gerçekten biz bu işi sıfırdan alıp zirveye taşıyacağız. bu bittiğinde varya uuu neler olacak neler.

• -mişli -muşlu cümlelerden kaçınız.

• Forumun yarısından çoğu kaf kullandığı halde mikaili önermeye başlamış garip 🤪
  • antrenmanlarlametmatik 3 büyüktür michealödf3 yanlış yapmışsın kardeşim. kaf alacaktın. gel buraya bakayım. sen mutlak değeri benden dinledin mi? bak dinlemediysen bu iş olmaz valla. senin bunları biliyor olman lazım. biliyorsun dimi? kök 2, kök 3 ve kök5'in yaklaşık değerlerini yaz bakim? 1001'in asal çarpanlarını bileceksin. barış hocanız çoğ güzel yazmış, valla bak gülme. gram emeğim yok, gerçekten çok güzel yazmış hocanız. şimdi bunları sen çöz, valla yaptıysan helal olsun. barış hocanız çok güzel yazmış, gerçekten biz bu işi sıfırdan alıp zirveye taşıyacağız. bu bittiğinde varya uuu neler olacak neler.

• zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    Sonda uludum Auuuuu
  • sen ya trollsün ya da neyse

• Mikail hoca daha iyidir,kolay falan değil sonlara yaklaştıkça görürsün çok zor sorular var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mikail Hoca Plus Hakkında ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mikail hocayı kaf ile ayni kefeye koyanin beyninden suphe ederim
  • Sen gerçekten trolsün eminimki ders falanda almadın üç gündür aynı şeyleri yazip soruyorsun

• kolaya anlattığını duyduysan aç kitabı sonlara doğru soruları çöz gör bakalım nasılmış

• ÖDF ler KAF ile mukaseye edilemeyecek kadar kaliteli ve günceldir.

• developeradmin D kullanıcısına yanıt

ikisi de gayet iyi neden illa birisini överken birisini gömüyorsunuz ki

• bekareeksidörtace B kullanıcısına yanıt

Fanboylar bunlar kardeşim.Memleket takim tutar gibi parti tutanların yuzunden nu halde zaten.Insanimiz her seyde bi taraf olmak istiyor.Bir seyi seçince diğerini düşman görüyor.Her seyde boyle

• Delirdin mi la

• mikail hocayı da behzat hocayı da bu yıl dinledim. fonksiyonlar açısından çok samimi söylüyorum mikail hocada daha doygun bilgi öğrendim. behzat hoca neden bilmiyorum mikail hoca kadar doyurmadı. mikail hocanın soruları biraz daha sağlam. bazı yerler sıkıyor haklısın ama atlayabilirsin şahsen ben tüm hocaları 2x de izlerim sadece behzat hoca var 1.5x de izlediğim o yüzden hızları da eşitleniyor. hatta bazen mikaili 3x e kadar çıkarabilirsin. iki hocada gayet iyi. şahsen tek birini dinleme şansım olsa mikail hocayı tercih ederdim fonksiyon açısından. ve insan yapısı gereği sahip olmadığını daha çok seviyor. bu tarz basit pürüzleri boşverip ders çalışın. iyi çalışmalar.

ayriyetten edit: mikail hoca sadece konuyu başta anlatırken 2 3 basit soru çözüyor hatta bence behzat hocadan daha az basit soru çözüyor ama mantık olarak ikiside aynı. uygulama testinin son 2 3 sorusu zor oluyor ikisinde de. ayriyetten mikail hocanın zor soruları daha fazla. adam bazen yazmak için bile soru yazabiliyor bir şeyleri göstermek için(dademin 12 dakika bir soru dinledim. sorunun cevabı 5. dakikadan belliydi ama dibine kadar girdi.) işlem yoğunluğuna girmekten çekinmiyor. behzat hoca daha çok 2 saniyede işlem yapıp konuyu göstermek istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 20 Ocak 2021; 0:32:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.