Şimdi Ara

MİKRODALGA FIRIN TAVSİYE???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yemek yapılabilen ve yapılmayan da olabilir karar verip ona göre alacaz, tavsiyelerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

Arkadaşlar yemek yapılabilen ve yapılmayan da olabilir karar verip ona göre alacaz, tavsiyelerinizi bekliyorum

hocam bizde samsung var memnunuz , arkadaşıma da vestel aldık geçen ay o da sorun olmadığını söyledi hacmi 20lden az olmayan bir model almanızı tavsiye ederim. ızgarasını ise hiç kullanmadık bugüne kadar
  • Mikrodalga firin benim tavsiyem

Luxell
    Simfer
  • kenwood var çok memnunum modeline bakarım eve gidince
  • mikrodalgada dalgaya gelmeyin, inanın kullandığınızda göreceğiniz üzere digital elektronik vs gözünüzü boyamasın, basit sadece olan bir model işinizi görecektir. sadece mağazada örneği varsa fişe takarak sesli çalışıp çalışmadığına bakın. bizde fakir var elektronik ızgaralı vs.. ama ses konusunda sınıfta kalır...
  • Arçelik md 564 kullanıyorum ben çokta memnunum annem ve babam tüm gün dükkanda oldugu için evde fazla yemek yapılmıyor bu mikro dalga benim hayatımı kurtardı resmen tavsiye ederim hem fiyatıda uygun
  • Arçelik MD 890 önerebilirim. MD 564 ve 574 basit kalıyor biraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ufak mikrodalga fırın
    3 yıl önce açıldı
    Tavsiye ankastre fırın
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arcelik Mikrodalga Firin türkiyede üretiyormu ?

Luxell ve Simfer ikiside türkiyede üretim yapiyor, fiyatlari arcelik ayni
  • quote:

Arkadaşlar yemek yapılabilen ve yapılmayan da olabilir karar verip ona göre alacaz, tavsiyelerinizi bekliyorum

yemek yapılabilen (ısı yayılımlı ve fanlı-motorlu), LG güzeldir....
  • quote:

bende lg mp9289 =fsd mikrodalga firin var... izgarami da yapiyorum, kekimi-boregimi-kurabiye mi de...
    mikro dakga olarak da kullaniyorum... bir tek pilav yapmadim henuz...

tavsiye ederim...
  • Bana da mikrodalga fırın lazım, Altıncı Cadde sitesinde şuan satıştaki modeller arasında en iyi f/p ürünleri hangileridir acaba?

Ürünler burada.
  • Teşekkürler arkadaşlar, Arçeliğin basit bir modeli işimizi görür galiba, kenwood gibi markalar pahalı, diğerlerin de kalitesine pek güvenemiyorum açıkcası, neyse araştıralım bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.