Şimdi Ara

mikrodalga fırında yumurta sakın denemeyin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mikrodalga fırınlar hayatımızı kolaylaştırdığı kadar sağlığımızı da bir o kadar tehdit etmektedir. Bizim meselemiz bu cihazların sağlığımızı olumsuz etkilemesi değil yanlış bir kullanımda nelere yol açtığıdır. Size aşağıda kısaca yaşadığım tecrübeyi aktarmak isterim.

Bayram günü kahvaltıya gelen arkadaşlarımızla kahvaltımızı yaptık yenilmeyen haşlanmış yumurtayı kabuğu soyulmuş şekilde buzdolabına kaldırdık. Ertesi gün kahvaltı için ben yumurtayı buzdolabından çıkarttım ve sofraya koydum hanım "öyle soğuk yeme ısıt öyle ye" dedi bende mikrodalga fırına koydum yarım dk civarı bekledi ve çıkarttım. Gördüğüm yumurtanın titrediğiydi, inanamadım ve dikkatli bakıyorum ki GÜMMMM diye yüksek bir sesle patladı sanki bomba patladı. Aman Allahım gözlerim yanıyor inanılmaz bir acı, kör oldum dedim bir süre soğuk suya tuttum sonrada buz koydum gözlerime ama hala çok büyük bir acı...

Gözümde, yüzümde vücudumun çeşitli yerlerinde yanıklar.. morluklar.. Gözlerimi çok küçük bir zaman farkıyla kapatamamış olsam kördüm şuanda..

İster şans diyin, ister Allah korumuş.. Ama şunu yapın yakınınızdakileri uyarın sakın mikrodalga fırın kullanmasınlar kullanacaklarsa bile YUMURTA asla asla....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.