Şimdi Ara

mikrofon istenmeyen sesler alıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
47
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rode nt1 ai1 kit aldık ama hiç bir şekilde çözemediğim bir ses sorunu var. çok bilgili değilim araştırdığım kadarıyla feedback sorunu olabilir. macbook logicde ve windows fl20 de denedim ikisi de aynı şekilde. bir dünya ayar denedim gain, yazılım vs. çözemedim.

• Audio interface kullanıyorsunuz değil mi? Kullanmıyorsanız sebep belli, sinyal çok yüksek geliyor ve sisteminiz o sinyali besleyemiyor. Audio interface bu sorunu çözecektir. Bu sorunun yazılım ile daw ile alakası yok. Tamamen sinyal ile alakalı. Büyük ihtimalle dediğim sebepten dolayı. Başka bir ihtimal, audio interface kullandığınızı tahmin ediyorum, gaini fazla açtığınızdan 'clipping' dediğimiz sorun meydana geliyor olabilir. Audio interfacelerde clipping yaparsa bi ışık yanıp söner ona göre ayar çekersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-389755DF6 -- 17 Mart 2020; 23:25:44 >
  • kitle birlikte ses kartı veriliyor zaten. gaini kıssam da değişmiyor durum rüzgar sesine benzer bir ses ve arada patlama oluyor kendi kendine. çok ayar denedim en son şüphelendiğim konu dışardan sesleri aldığı yönünde oldu en son ama emin olamadım bir türlü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.