Bildirim
mikrofon istenmeyen sesler alıyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Audio interface kullanıyorsunuz değil mi? Kullanmıyorsanız sebep belli, sinyal çok yüksek geliyor ve sisteminiz o sinyali besleyemiyor. Audio interface bu sorunu çözecektir. Bu sorunun yazılım ile daw ile alakası yok. Tamamen sinyal ile alakalı. Büyük ihtimalle dediğim sebepten dolayı. Başka bir ihtimal, audio interface kullandığınızı tahmin ediyorum, gaini fazla açtığınızdan 'clipping' dediğimiz sorun meydana geliyor olabilir. Audio interfacelerde clipping yaparsa bi ışık yanıp söner ona göre ayar çekersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-389755DF6 -- 17 Mart 2020; 23:25:44 > -
kitle birlikte ses kartı veriliyor zaten. gaini kıssam da değişmiyor durum rüzgar sesine benzer bir ses ve arada patlama oluyor kendi kendine. çok ayar denedim en son şüphelendiğim konu dışardan sesleri aldığı yönünde oldu en son ama emin olamadım bir türlü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X