Şimdi Ara

Mikrofon Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mikrofon girişi zamanında aşırı tozlanmıştı bende toplu iğnenin ucuna peçete takıp temizlemeye çalışırken peçetenin çok ufak bi parçası içerde kaldı,çıkaramadım.Şimdi ise mikrofonum takılı olmadığı halde mikrofonumu takılı olarak gösteriyor.(Nasıl olduğunu bende anlamadım,temizlemeye çalışırken girişi birazda zorladım belkide bundandır.)Kasanın ön panelindeki mic girişine mikrofonu takınca ise hala eskisi gibi algılıyor ve iki giriştede mikrofonum çalışmıyor.Bi çözüm önerisi olan var mı,bilen biri el atsın,şimdiden eyvallah.
    DİPNOT=Hiçbir mic takılı olmadığı halde konuşma programlarına girdiğimde micimin olduğunu gösteriyor fakat sadece cızırtı veriyor.

• Hocam mic girişi bir şekilde bir şekilde temas etmemesi gereken yerlere temas ediyor olabilir. Kasayı açın mic girişine bir bakın. Peçetenin parçasını da süpürge yardımıyla çıkarabilirsiniz.
  • Hocam kasayı açtım baktım fakat jak girişlerinin çıkışı metal kapsüllerle kaplı,çıkarmak gerekiyor.Bende anakarta zarar vermekten korkuyorum dolayısıyla ellemedim.
    Süpürgeyle çekmeyide denedim,sanırım fazla dibe girmiş gelmiyor.Yorumunuz için teşekkürler bu arada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.