Şimdi Ara

Mikrofon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler herkese. Kullandığım cihaz Monster Tulpar. İlk kullandığım zamanlar oyunlarda sıkıntı olmamasına rağmen cihazdan veya YouTube üzerinden video açtığım zaman ses kayması sorunu oluyordu ve ses kısmı şu şekilde gözüküyordu.

Mikrofon sorunu

Değişik ses Driver'leri denedim ama ya sorunu çözmedi ya da hem laptoptan hem kulaklıktan ses gelmesi gibi saçma sorunlar çıktı yine.

Sorunumu Monster teknik servisi çözemeyince foruma yazdım. Sağ olsun bir arkadaş yardım etti ve sorunu çözdü. Lakin Windows kulaklığı görmüyordu bu seferde.

Mikrofon sorunu

Bu attığım şekilde görmüyordu Windows kulaklığı ama ses sadece kulaklıktan geliyordu ve sıkıntı yoktu. Ben de çözüldü deyip geçtim uğraşmadan. Daha sonra ise şunu fark ettim, arkadaşlarla Discord üzerinden konuşurken ses kulaklığın mikrofonundan değil de laptopun kendi mikrofonundan gidiyormuş. Baya da sıkıntı oluyor açıkçası klavye sesi ve sesin az gitmesi falan derken. Ve işin tuhaf yani bu sorunu yazmadan önce dün cihazın mikrofonu tamamen gitti.

Ne Discord ne de başka mikrofon gerektiren yerlerde bilgisayar mikrofon yok diyor. Önceki sorunun üstüne bir de bu çıktı. Çözemedim uğraşmama rağmen. Umarım yardımcı olan çıkar. Şimdiden teşekkürler.

Mikrofon sorunu

• Monster'ın kendi laptopun için olan ses kartı driverını kurduğunda problem yaşadın mı? Yoksa farklı yerlerden kafana göre ses kartı mı indirdin? Eğer bu soruların 2 sinde de problem yaşadıysan laptopunun ses kartı modelini bulup, onu yüklemeni tavsiye ederim. Yükleme yapmadan önce interneti kapat, eski ses kartı sürücülerini tamamen sil eğer yeniden başlatmak isterse laptopu yeniden başlat ve bunu yaparken internet hala kapalı olsun ve indirdiğin ses kartını yükle v tekrardan yeniden başlat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.