Windows 10'da "Bluetooth kulaklık stereo bağlantı kesildi" hatası
İyi günler. Normalde ses kısmından Bluetooth stereo kısmını seçip kullanıyordum ama bugün birden kendi kendine hands Free moduna geçti kulaklık ve orada takılı kaldı. İnternette gördüğüm genel çözüm aygıtlardan kulaklığa geçip hands Free hizmetini kapatmak ama bende kapatınca da bir şey değişmiyor. Direkt bağlantı kesildi diyor ses ayarlarında. Çözüm için şimdiden teşekkürler.
Gamepad Tuşlarının Hatali Atanması
İyi günler. Monsterın önceki model gamepad i var elimde. Lenova marka laptopda kullandığım zaman tuşlar değişiyor. A tuşu ile ok demek yerine baska tuşa atıyor. Y tuşu hiç çalışmıyor. Steam de kontrolcü ayariyla düzeliyor ama xbox game pass uzerinden fifa 21 oynuyorum ve ea arayüzünde bir ayar göremedim. Nasıl hallederim bunu ? Şimdiden yardım için teşekkürler.
Mikrofon sorunu
İyi günler herkese. Kullandığım cihaz Monster Tulpar. İlk kullandığım zamanlar oyunlarda sıkıntı olmamasına rağmen cihazdan veya YouTube üzerinden video açtığım zaman ses kayması sorunu oluyordu ve ses kısmı şu şekilde gözüküyordu.
Değişik ses Driver'leri denedim ama ya sorunu çözmedi ya da hem laptoptan hem kulaklıktan ses gelmesi gibi saçma sorunlar çıktı yine.
Sorunumu Monster teknik servisi çözemeyince foruma yazdım. Sağ olsun bir arkadaş yardım etti ve sorunu çözdü. Lakin Windows kulaklığı görmüyordu bu seferde.
Bu attığım şekilde görmüyordu Windows kulaklığı ama ses sadece kulaklıktan geliyordu ve sıkıntı yoktu. Ben de çözüldü deyip geçtim uğraşmadan. Daha sonra ise şunu fark ettim, arkadaşlarla Discord üzerinden konuşurken ses kulaklığın mikrofonundan değil de laptopun kendi mikrofonundan gidiyormuş. Baya da sıkıntı oluyor açıkçası klavye sesi ve sesin az gitmesi falan derken. Ve işin tuhaf yani bu sorunu yazmadan önce dün cihazın mikrofonu tamamen gitti.
Ne Discord ne de başka mikrofon gerektiren yerlerde bilgisayar mikrofon yok diyor. Önceki sorunun üstüne bir de bu çıktı. Çözemedim uğraşmama rağmen. Umarım yardımcı olan çıkar. Şimdiden teşekkürler.
Hata Vermeden Kapanma sorunu
|
İstanbul da Yurt
|
Oyundayken masaüstüne atması
|
Oyun Önerisi
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.266 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun