Şimdi Ara

Oyun Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba, bugün monster tulpar t7 v19.3 adlı cihazı aldım. Önceki yıllarda aşırı düşük sistemli bilgisayarım saolsun herhangi bir oyun oynama uğraşına pek giremedim. Konuyu okuyacaklardan nacizane isteğim 'şunu kesin biliyodur' demeden belirli bir kalitenin üstünde olduğunu düşündüğünüz oyunları tavsiye etmenizdir :). Laptopta 1660ti var herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum oyunları kaldırma açısından. Kendim internette denk geldiklerimden bir liste oluşturmaya başladım ve sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum. Önerdiğiniz oyunların türkçe yaması olursa çok daha iyi olur bu arada. İngilizce seviyem pek iyi değil, bu yaz çalışmaya başlamayı düşünüyorum ingilizceye de bu sebepten türkçe yaması çıkmış olursa daha iyi olur önerdiğiniz oyunların :). Öneri yapacak kişilere şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turinn36 -- 12 Haziran 2019; 14:19:46 >

• Bilgisayarınız hayırlı olsun. Ama sorduğunuz soru çok ucu açık. Bir sürü oyun var. İstediğiniz türü yazarsanız daha iyi yardımcı olunabilir.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Aslında bilerek ucunu açık bıraktım. Direk şu türü oynarım, bu türü oynamam gibi bir durumum yok. Zaten önerilenleri listeye aldıktan sonra steam vb. platformlardan falan inceleyip öyle oynamaya karar veriyorum. Siz aklınıza gelenleri verin her türden yeter ben elerim gerekirse :)
  • Turinn36 T kullanıcısına yanıt
    İnternette arattığınızda genelde aynı oyunları görürsünüz. bunların başında Witcher 3 gelir. Ardından metro serisi, bioshock, crysis.. yani hep belli başlı oyunlar olur önerilen.

Benim bunların dışında önerebileceğim, hem hikayesi, hem grafik-atmosfer güzelliği hem de 7.1 ses destekli kulaklık ile oynandığında insanı bizzat o ruh haline bürüyen etkileyici yapısıyla " Hellblade: Senua's Sacrifice" . Nerden, nasıl denk geldim bilmiyorum ama saygımdan oyunu silmedim bile
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Zaten witcher serisinin o kadar çok övüldüğünü gördüm ki önceki indirim döneminde steamden serinin 3 oyununuda aldım :). Şuan ekipman olarak tek eksiğim kulaklık ve sanırsam bir kaç ay daha eksik olmaya devam edecek. Kulaklık aldıktan sonra oynanmalı diyerekten ekliyorum listeme :)
  • Yakuza serisi - Fallout 4 - Total War Three Kingdom - Doom - Wolfenstain serisi - Nioh - Nier automata - Alien isolation - Kingdom Come: Deliverance - S.T.A.L.K.E.R serisi - Tomb Rider serisi - Mass Effect 1,2&3 - Dead Space serisi - Prey - Dishonored serisi - Call of Cthulhu (2018) - Conarium - Saints Row serisi
  • BlokShot kullanıcısına yanıt
    5-6 tanesini almıştım listeye kalanları da ekliyorum teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.