Şimdi Ara

mikrofon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceden çalıştığı halde ((tahminime göre Messenger Live yükledikten sonra)) mikrofonum çalışmamaya başladı. Tüm sesleri duyabiliyorum ancak mikrofon inaktif görünüyor. Hem denetim masasındaki ses denetleyicisinde hem de Realtek ses arayüzünde mikrofon menülerine ulaşılamıyor ve inaktif görünüyor.

Mikrofon "mute" değil ve çalışıyor (laptopta denedim) İnternetten araştırdım bazen boostta olduğu zaman mikrofon bu şekilde inaktifleşebiliyormuş ancak mikrofonun [k]gelişmiş ayarları[/k]na girebileceğim (dolayısıyla boost'un kapalı olup olmadığını kontrol edebileceğim) menü de inaktifleşmiş.

Daha önce benzer problem laptop'umda olmuştu(formatlamak zorunda kalmıştım) ve ancak yeniden yükleyerek çözebilmiştim ancak sadece mikrofon problemi yüzünden bilgisayarı formatlamak insana çok koyuyor. Mikrofonu ilgilendiren tüm menüler inaktif görünüyor. Ben msn'in mikrofonu otomatik boostlamasına bağlı olarak inaktiflendiğini düşünüyorum. Ses driverlarını kaldırıp yeniden yükledim ve msn uninstall yaptım ama olmadı.
    Acemi bir kullanıcı değilim...Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar için "screen shot"lar da aldım.
    screenshot
    Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surmemomd -- 1 Ekim 2008; 0:25:02 >

• Vistada mikrofon ayarları (resimli anlatım) konusunu inceleyin.

İşine yarar mı? Bilmiyorum. Anlattıklarından bişey anlaşılmıyor çünki...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.