Şimdi Ara

Mikrofon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, amcaoğlunun bilgisayarında bir sorunla karşılaştık. Anakartı biostar a740g m2+, mikrofon takdığımızda çalışmıyor. Ses ayarlarında mikrofonu açtım. Sonuç değişmedi. Aygıt yöneticinde ise, "audio device on high definition audio bus" ismiyle yanında ünlem olan bir aygıt görünüyor. Yani o isimli aygıtın driverının doğru yüklenmediğini söylüyor. Anakartın cdsini takıp sürücüyü güncelle dediğimde, sürücüyü yükler gibi yaptıktan sonra "bir sorunla karşılaşıldı, düzgün çalışmayabilir" mesajı çıktı.
    Sorunu nasıl çözebileceğimiz bilen arkadaşlar varsa, yardımlarınızı bekliyorum..

• ss koyarsan daha kolay çözüm bulunabilir

mic ler genelde kuruluma gerek duymaz diye biliyorum güncelleştirmeye de. Herşeyi doğru yaptığını kontrol et eğer doğruysa ne olduğu hakkında ss koy
  • Her şeyi doğru yaptığımı zannediyorum. Driver yüklemesini hem otomatik yap dedim, hem de el ile anakart cdsi içerisinde muhtemel bütün klasörleri tek tek denedim. Ama olmadı.
    SS koy derken?
  • o andaki resimi koy demek istedi
  • ya arkadaşlar ben bilgisayara ses kaydı yapabiliyorum mic. çalışıyor fakat msn'de görüntülü konuşurken sesim karşı tarafa gitmiyor...bana yardımcı olabilirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth Kulaklık Sorunu
    4 ay önce açıldı
    Hoparlör sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.