Şimdi Ara

Mikrofon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kulaklığımı yeni aldığımda kulaklıktaki mikrofon gayet güzel çalışıyordu ama 1-2 hafta sonra birden ses gitmemeye başladı kameranın mikrofonundan gidiyor fakat kulaklık mikrofonunu basınca aynı stereo mix açmışım gibi karşıdaki konuşanların sesi gidiyor bunu nasıl düzeltebilirim yoksa düzeltemezmiyim yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayklop -- 6 Şubat 2013; 0:44:01 >

• anlamadım. aynı anda mikrofon kullanıyosan sorun yapar zaten genellikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayklop

Merhaba arkadaşlar kulaklığımı yeni aldığımda kulaklıktaki mikrofon gayet güzel çalışıyordu ama 1-2 hafta sonra birden ses gitmemeye başladı kameranın mikrofonundan gidiyor fakat kulaklık mikrofonunu basınca aynı stereo mix açmışım gibi karşıdaki konuşanların sesi gidiyor bunu nasıl düzeltebilirim yoksa düzeltemezmiyim yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba ses ayarlarıyla oynamış olabilirsiniz. Nerde nasıldır bilmiyorum.

Ses kartı driverini kaldırarak tekrar kurulum yapın sorun kalmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prof.exx

anlamadım. aynı anda mikrofon kullanıyosan sorun yapar zaten genellikle

aynı anda 2 mikrofon kullanmıyorum.
  • hmm
  • Mikrafonu hangi programda kullanırken oluyor bunlar? Teamspeak de felan kullanıyorsan mikrafon yerine stereo karıştırıcısını seçmiş olabilirsin win7 kullanıyorsan sağ alttaki ses simgesine sağ tıkla kayıt aygıtları de listede stereo karışımı varsa sağ tıkla devre dışı bırak de.Eğer o şekilde birşey yoksa mikrofon bozulmuşta olabilir başka bir bilgisayarda dene en kesin sonucu alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dahili hoparlör sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.