Şimdi Ara

Mikrofonlu Kulaklık Cızırtı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , 2-3 Hafta önce Usb girişli, mikrofonlu kulak üstü kulaklık almıştım.Cihazı PC'ye taktığım gibi kullanmaya başladım ve gayet memnundum. Sesim karşıya gayet net gidiyordu ve bana gelen seste güzeldi. Bugün bi anda sesim karşıya cızırtılı bir şekilde gitmeye başladı. Sebebini bi türlü bulamadım . İşin tuhaf kısmı mesela elimi PC kasasına dokundurduğumda cızırtı sesi kısılıyor biraz. Giriş yerlerindemi sorun var acaba diyip farklı bi sokete taktım usb yi yine aynı durum... Bazıları gürültü tutmayı falan kapat demişte nedense benm mikfron özelliklerinde öyle bişeyi göremedim. tam bir muamma açıkçası sorun... Ufak bi video çektim pek anlamadığımdan açıklayıcı olmuştur umarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victim34 -- 7 Mart 2021; 14:29:26 >

• bu sorunu yaşayan varmı acaba nereye baksam çözümü bulamadım ?

• Cızırtı olayı biraz elektrik ile alakalı olsa gerek. Genelde onboard ses kartlarına kulaklık takınca cızırtı duyulur. Sizde sonradan bu başladıysa belki de kulaklığın içindeki kablolamalarda, lehimlerde sıkıntı olabilir. Zamanla belki lehim atmıştır da iletkenlikte problem olup cızırtı yapıyor olabilir. Sorunun kulaklıktan mı bilgisayardan mı olduğunu anlamak için önce kulaklığı başka bir bilgisayarda denemenizi öneririm.

• Anladım hocam benimde aklıma başka bir Pc'de denemek geldi dediğini yapayım bi .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL KULAKLIK SES SORUNU
    5 ay önce açıldı
    Bluetooth Kulaklık Sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.