Bildirim
mikrofonumdan ses iletemiyorum mikrofon ayarlarını bilen varmı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ses ayar denetimi > seçenekler > özellikler i seç
oradan mikrofonu aktif et
ayrıca orada çalma ve kaydet diye 2 bölüm var kaydetmeden de ayarlayabilirsin -
mikrofon kaydetmede aktif ama ses ayar denetimininde mikrofon yok yardım edin ya -
ses denetimin çalma yada kaydetme her ikisinde de mikrofon görünüyor olması lazım. yani en azından benimkinde öyle. karıştırıcı aygıt diye bi alan var oraya bak bakalım belki orda bi değişlik olmuştur. bi de mikrofonu tanıtman faşan gerekmiyor sanırım. ama yine de bi cdsi falan varsa dene derim ben. kolay gelsin... -
Arkadaşlar ben de mikrofonu çalıştıramayanlardanım.Bilgisayardan iyi anlayan bir arkadaşım var.O da yapamadı. Acaba kablonun girdiği bağlantı yerinde mi bir problem var? Mikrofonda problem yok.Başka bilgisayarda çalışıyor.problem ne olabilir.Her türlü mikrofon ayarı yapıldı.Herşey normal. -
Sound effect ve benzeri programlar varsa ordan deneyerek düzeltebilirsin ben burdan 5+1 seçenekleriyle oynayınca düzelmişti -
öyle programlar yok.Nasıl yapacağımı da bilmiyorum. -
denetim masasından
ses efeti ve ayarlarına gir
hoparlör ayarlarından gelişmiş
normal 2 hoparlör seç
dene bakalım
ses kartın 4+1 veya 5+1 seçili ise mic girişi çıkış olarak tanımlanıyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- laptop fanı sürekli çalışıyor
- disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı
- laptopta fare imleci hareket etmiyor
- lan ışığı yanmıyor
- mouse tekerleği düzgün çalışmıyor
- suya düşen telefon
- internet hızlandırıcı
- gigabyte bios tuşu
- bağlantı sıfırlandı hatası
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X