Merhabalar kendime kablosuz kulaklık alacağım kulakiçi İki kulaklık arasında kaldım.
Bunlar haricinde mikrofonu çok iyi 250 tl bandında bilen birileri varsa önerilerini alırım. -Ek olarak bu kulaklıklardan hangisi tercih edilmeli. Şimdiden teşekkürler |
Mikronu İyi kablosuz kulaklık önerisi
-
-
Ben de yıllar sonra tavsiye almak için foruma dönmüştüm ama tavsiye konularına uzun zamandır yazılmamış. Forum yıllar içinde baya bi geriye gitmiş anlaşılan. Normalde böyle ürünleri internette araştırıp alırım ama kulaklık bambaşka bir dünyaymış. Seçenek çok fazla, yorumlar çok kafa karıştırıcı ve çoğunluğu oyun ve müzik performansına göre yazılmış. Mikrofondan bahseden çok az var. Hazır bu konu varmış ortak oluyum. Belki bir cevap gelir. Dün birkaç saat araştırıp QCY T7 aldım sağ kulaklık şarj olmuyordu. 2 saat sonra iade ettim.
Kriterlerim.
Öncelikli tercihim kablosuz ve kibar olması ama bu kriterleri sağlayan kablolu ve kablosu dolanmayan bir model varsa düşünebilirim. Kablolu modellerde telefon bilgisayar geçişi kolay en azından.
Müzik, oyun, video performansı hiç önemli değil. Önemli olan telefonla konuşurken bulunduğum ortamdaki sesleri karşı tarafa minimum şekilde yansıtması. Görüşmelerin çoğunu Whatsapp'la yapıyorum ve whatsapp normal telefon konuşmalarına göre ortam sesini çok daha fazla yansıtıyor. Konuştuğum kişi benim duymadığım sesleri bile duyuyor neredeyse. Bunu oldukça azaltan bir kulaklığa ihtiyacım var. Araştırdığım kadarıyla çift mikrofon olması gerekiyormuş.
Kablosuz olursa aynı anda iki cihaza bağlanma özelliği olmalı. Hem bilgisayara hem de telefona bağlamam gerekiyor.
Silikonsuz olması gerekiyor. Çünkü işyerinde, trafikte ve evde diğer sesleri duymam gerekiyor. Silikonlu kulaklıklar dış ortam seslerini baya engelliyor.
Siyah olursa iyi olur.
Bütçe giriş ve orta sınıf arasında. Kriterlere uygun 200-500 TL arası bir kulaklık varsa alacağım yoksa vazgeçeceğim. Bir kulaklığa 500 bile saçma geliyor ama piyasa malum.
Nokta atışı tavsiye veren olursa şimdiden teşekkürler.
-
Hocam maalesef 1500 TL altına alabileceğin hiç bir kulaklık ile sağlıklı bir telefon görüşmesi yapmazsın. Yani sessiz ortamda belki sorun olmaz ama dışarıda vs zor. Yani insanlar seni anlamakta güçlük çeker , şikayet gelir. Bilgin olsun , ama aralarında en iyi hangisi diye soracak olursan qcy modellerini tavsiye ederim
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık açılmıyor
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- soundcore sleep a20
- sennheiser orpheus
- en iyi bluetooth kulaklık
- realme buds air 6 pro
- airpods orjinallik sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X