Şimdi Ara

Mikrotik SXTG-2HnD 2.4 Ghz AP ile RBSXT-2nDr2 Lite 2 - 2.4 Ghz kurulumunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mikrotik SXTG-2HnD AP ile RBSXT-2nDr2 arasında internet paylaşımı yapmak istiyorum. ADSL modemden aldığım interneti SXTG ile dağıtıyorum. Bilgisayar, cep telefonu ve android tablet ile kurduğum ağı görüp internete girebiliyorum. Fakat RBSXT-2nDr2 üzerinden ağı gördüğüm halde bağlantı sağlayamıyorum. RBSXTG verici kısmına şifre koymadığım zaman RBSXT-2nDr2 ile interneti alıyorum. Verici kısmına şifre koyduğum zaman RBSXT alıcı ile bağlantı yapıyorum fakat 5-6 saniye sonra bağlantı kopuyor. Şifresiz interneti paylaşmak istemiyorum. Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar
    Bende böyle bir konu üzerinde araştırma yaparken bu başlığı gördüm. Benimde bilgim yok sizinle paylaşsam cevap yazıyorum konu güncel olursa bilen birisi bilgilerini bizimle paylaşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: derbentkoylu

Merhabalar
    Bende böyle bir konu üzerinde araştırma yaparken bu başlığı gördüm. Benimde bilgim yok sizinle paylaşsam cevap yazıyorum konu güncel olursa bilen birisi bilgilerini bizimle paylaşır

Arkadaşım sorunu çözdüm gibi. Senin takıldığın yerler neresi. Elimden geldiğince yardım edebilirim.

• sorunu nasıl çözdün yardım aldın mı?
  • Kendi çabalarım ve tabiki paylaşımı seven arkadaşlar sayesinde. Ama şimdi elimde tek mikrotik var. Karşılıklı deneyemedim.

• Bende meraktan bir adet mikrotik hap lite aldım
    Router os ye merak saldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 27 Kasım 2015; 12:52:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ento

quote:

Orijinalden alıntı: derbentkoylu

Merhabalar

Arkadaşım sorunu çözdüm gibi. Senin takıldığın yerler neresi. Elimden geldiğince yardım edebilirim.

Evet gerçekten zor bir konu bende iki adet sxt lite5 var karşılıklı tanımladım paylaşımcı arkadaşların sayesinde fakat dökme suyla değirmen dönmüyor modemden aldığım interneti (zyxel3312) sxt lite5 ile paylaşmak biri köprü bridge diğeri client olacak şekilde tanımladım. Elimde tp link wr841 accespoint var bunun bağlantısını nasıl yapacağım konusunda takıldım kaldım bir tane örnek bulamadım kopya çeksek

• Konu silinebilir maalesef çözemedim olayı ve işin kolayını satmakta buldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.