cm 2001 di yanlış hatırlamıyorsam yani milan da comandini alberini costacurta falan vardı o zamanlar serie a da son iki haftaya interin 5 puan önünde girdim. son iki maçım da tam hatırlamıyorum venezia lecce gibi ligin iki kolpa takımıyla iç sahadaydı inter de juve ile içerde bologna( ki o zamanlar deli bi takımdı napoli palermı gibi) ile deplasmanda oynuyordu. ben ilk maçı kaybettim evimde inter aldı. dedim önemli değil 1 puan alsam yetiyo kaldı ki inter de deplasmanda bologna'yı yenmesi gerekiyor. latest score gibi bişi vardı ordan da takip ediyorum inter maçını. benim maçım berabere gidiyo inter de 3-1 kaybediyor bologna'ya dk 70 kapattım latest score'u kendi maçıma bakayım dedim maçı 0-1 kaybettim nese dedim inter de yenilmiştir bi açtım 3-4 şampiyonluk gitti hiç unutmuyorum hırsımdan mouse'ı kırmıştım kasaya falan tekme atıyordum bu benim en trajik cm/fm anımdır.
Çok kötü bir durum, umarım hiçkimsenin başına gelmez. Ben mouseu kıracağımı sanmıyorum ama ligi lider bitirip play-offlarda kaybedersem kötü şeyler olur.
Bayabi kötü olmuş ama mouse kırılcak bir durum yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme