Şimdi Ara

Miles and Smiles Kredi Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Shop and Miles Kredi kartının adını bundan sonra miles and smiles kredi kartı olarak değiştirdiler.
    Mart ayında THY ile yenilenen sözleşmede bana göre mil kazanımında geriye gidiş var.
    Eskiden 1TL= 1 Mil idi.
    Şu anda mil kazanımı ekteki sayfada görüleceği üzere bayağı düşürülmüş.

http://www.milesandsmiles.net/web/19-50-1-1/miles___smiles/program/mil_kazanimi/harcama_yaptiginiz_sektorlere_gore_degisen_mil_kazanimlari

Garanti bankası çok daha iyi koşullarda bir kart geliyor diye reklam yaparken mevcut olan mil kazanım hakkımızı da kısıtlamış.
    THY bu şartlarda sözleşme imzalarken tüketici haklarını dikkate almadan mı sözleşme yapmış bilemiyorum.
    Ancak bu kredi kartı cazibesini yitirecekmiş gibi geliyor.
    İnsanlar daha iyi şartlarda mil kazanımı sunacak olan diğer kredi kartlarına yönlenecekler galiba.
    En yüksek puanı elite ve elite plus üyelerine vermişler.
    Türkiye'de kaçkişi var ki bu kartı kullanan.

• sonuna kadar katılıyorum %50 düşmüş mil kazanımı....Güle güle kullansın MILES SMILES kartlarını, bundan sonra GARANTİ BANKASININ GÜZİDE YÖNETİCİLERİ güle güle kullansınlar...
  • Miles and smiles garanti kartı 10 000 mil kampanya yapmış...var mı katılan ? Ben yeni aldım kartı ama burada pek konuşulmuyor sanki bu kart ?
  • Ayda 2000tlik kredi kartı kullanımı için hangi uçuş kartı almak lazım?shopand Milas Singapur falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Miles&Smiles Kampanyaları
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.