Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.328
Cevap
372
Favori
656.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salihbocX

quote:

Orijinalden alıntı: an_k_ist

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

quote:

Arkadaslar son zamanlara kart ücreti iadesi alan oldumu ? Bu yıl 180 tl kesmişler kart ücreti gecen yıl iade etmemişlerdi 5.000 mil vermişlerdi bu yıl durum nedir acaba ?

7500 diyorlar ama 10.000 alanlar varmış onlar yoğun kullananlar olabilir ama zam geldi kart ücretine oda var aslında

3750 mil verdiler bana bu sene.gecen sene ücret iadesi yapmışlardı.

Benim limit 25binlira biraz once Aradım Kapatın die normalde arıolar 1 2 gun icinde bakalım nedicekler. Bide blofe Karşılık kapatırlarsa cok koyar bana siz nasıl aldınız kart ucretıni

Hocam valla benimde platiunm vardı artı klasik miles platiunmlara geçirdiler ücreti dedim kapatın aramadılar çat diye kapattılar artı müşteri limiti olayl var allahdan klasikler durıyor bende limit etkilenmedi yoksa gitmişdi limit benimde sağlam sizinki gibi dikkat edin valla yasa var yeni bu limitleri zor görürüz bir daha

Ne yalan solim Bnde korkmuyo Değilim kapatırken kadın aynen Dediğiniz gibi yasayı soyledi ve ilkdefa neden Vs diye dergi abıneligi verelim vs birşeyler sunarlardı sunmadılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

quote:

Arkadaslar son zamanlara kart ücreti iadesi alan oldumu ? Bu yıl 180 tl kesmişler kart ücreti gecen yıl iade etmemişlerdi 5.000 mil vermişlerdi bu yıl durum nedir acaba ?

7500 diyorlar ama 10.000 alanlar varmış onlar yoğun kullananlar olabilir ama zam geldi kart ücretine oda var aslında

3750 mil verdiler bana bu sene.gecen sene ücret iadesi yapmışlardı.

Benim limit 25binlira biraz once Aradım Kapatın die normalde arıolar 1 2 gun icinde bakalım nedicekler. Bide blofe Karşılık kapatırlarsa cok koyar bana siz nasıl aldınız kart ucretıni

Hocam valla benimde platiunm vardı artı klasik miles platiunmlara geçirdiler ücreti dedim kapatın aramadılar çat diye kapattılar artı müşteri limiti olayl var allahdan klasikler durıyor bende limit etkilenmedi yoksa gitmişdi limit benimde sağlam sizinki gibi dikkat edin valla yasa var yeni bu limitleri zor görürüz bir daha

Ne yalan solim Bnde korkmuyo Değilim kapatırken kadın aynen Dediğiniz gibi yasayı soyledi ve ilkdefa neden Vs diye dergi abıneligi verelim vs birşeyler sunarlardı sunmadılar

Hocam sana taktik yarın garanti internet sitesine gir ordan acill olarak bonus platiunun başvuur zaten anında onaylanır müşteri limiti ortak olduğundan en azından iptaş etselerse müşteri limitin elden gştmez baktın aradışar teklif verisler bonusu almazsın kuryeden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pentatlon

quote:

quote:

Miles&smiles classic de kart ücreti verio muyuz?
    Geçmişe dönük mil alımı var mi. 8 ay önce abd gidis dönüs yapmstm mil yuklenir mi acaba başvursam.

Son. 1 yılı alırsın başvuu yapacan elsik mil işleme menüden artı klasik karın 150 tl ücreti var yıllık

Eyvallah hocam sağolasın bu vakitte cvp verdn 👏👏👏👏

Hizmete devam

başvurdum hocam dün gece, 11bin küsür mil yüklemişler :)
    teşekkürler tekrr :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Miles&smiles classic de kart ücreti verio muyuz?
    Geçmişe dönük mil alımı var mi. 8 ay önce abd gidis dönüs yapmstm mil yuklenir mi acaba başvursam.

Son. 1 yılı alırsın başvuu yapacan elsik mil işleme menüden artı klasik karın 150 tl ücreti var yıllık

Eyvallah hocam sağolasın bu vakitte cvp verdn 👏👏👏👏

Hizmete devam

başvurdum hocam dün gece, 11bin küsür mil yüklemişler :)
    teşekkürler tekrr :)

Çok iyi desene türkiye içi gidiş dönüş bileti aldın iyi mil vermişler

• Kart ücreti telafisi olarak yüklenen miller 1 ay geçerli oluyor değil mi geçen sene öyle söylemişlerdi?
    Bu sene için bende aradım iptal etmeyin 2500 mil yükleuelim dediler 24 bin tl limitli karta, ben düşünücem dedim, neye göre bu teklifleri yapiyolar anlamadım.
  • cesarepavese C kullanıcısına yanıt
    Aynen sizin durumunuzdaydım, 5000 mil yüklenmeden gelen kartları kullanmadım iptalini istedim. Yine de 5000 mil vermediler, iptal ettiler. Aradan 1 ay geçti telefon açıp 7500 mil teklif ettiler, bende kabul ettim. Yeni kart gönderdiler. Şimdi kullanıyorum ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: emperor37

Kart ücreti telafisi olarak yüklenen miller 1 ay geçerli oluyor değil mi geçen sene öyle söylemişlerdi?
    Bu sene için bende aradım iptal etmeyin 2500 mil yükleuelim dediler 24 bin tl limitli karta, ben düşünücem dedim, neye göre bu teklifleri yapiyolar anlamadım.

Hocam al bir internet şubeden fleksi kart aidat yok amaç müşteri limitin iptal olmasın sonra onlarla gir pazarlığa çünkü benim platium kartları aramadan direk çat kapattılar aidat iade yapmadılar mil teklifi yapmadılar bile aylık harcama yüksel olmasına rağmen baktın pazarlık dan iyi mil aldın fleksi kartı kuryeden alma geri gönder amaç 24 bin limit silinmesin yeni yasa mağlum adama bir daha vermezler o limitleri

• Aşağıdaki kampanya mesajı geldi bana. Epey aradan sonra bu iyi oldu.

http://www.milesandsmiles.net/x1

• quote:

Orijinalden alıntı: arif32

Aşağıdaki kampanya mesajı geldi bana. Epey aradan sonra bu iyi oldu.

Çok iyimiş

• quote:

Orijinalden alıntı: arif32

Aşağıdaki kampanya mesajı geldi bana. Epey aradan sonra bu iyi oldu.

Kişiye özel. Size hayırlı olsun miller :) Bize gene hüsran

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: loremipsum

http://www.milesandsmiles.net/x2
    http://www.milesandsmiles.net/x3

Hepsi kişiye özel

Dedim yerse bizede ama gelen cevap

KAMPANYA KRITERLERINE GORE BASVURUNUZ MAALESEF KABUL EDILEMEMISTIR

• 7 ay önce falan banada bir sürü kampanya yaptılar mesela 3 ay 500 tl harca dediler 10.000 mil verdiler o harika idi kampanya onun gibi çok lampanya yaptılar ama ne hikmet ise 6 aydır tık yok bu gidilişle müşteri limiti yüksel olduğundan money platiunum visa geçip parafly akar diyecez adamlar puanını 4 ile çarpıyor düşünün 100 tl puana 2 kişi gider gelirsiniz pegasus atlas jetle

• Bende internet üzerinde başvurdum bu gün aradılar, yıllık aidat ücreti ne kadar ne zaman yansıtıyorsunuz diye sordum, kartı kullanmaya başladığınız zaman ilk hesap kesiminde 98 TL yıllık kullanım aidatı kesilecektir dedi. Bende kartı almadım. Yıllık aidat bedelinin iptali konusunda şubeye başvurun yada kart aidatı kesildikten sonra arayın diyor, aidat bedelinin iadesi konusunda net bir bilgi vermiyorlar.
  • dino13 kullanıcısına yanıt
    ben de gelecek ayki kampanyaya başvurayım diyordum o zaman bekleyeyim ben de biraz daha, teşekkürler verdiğiniz bilgi için.
  • Thy mil hesap oluşturdum. Eski uçuşlara mil puan işletebilyormussun. Bir kontrol ettim yurtdısi tek yon ucuşlara 1000-1750 arası mil veriyorlar. Son 2 yilda 6 yurtdışı gidis gelis var. 30×6 180tl mil yapar. Yurtici aktarmaları saymiyorum bile. Mailleri kontrol edip biletleri buldum, thy sitesinden eksik mil islemeden girdim sonuc biletlerim baska biri tarafından girilip işlenmiş. Pegasus da benzer sistem var orda baskasinin biletlerini işleyemezsin.
    Thyde çalışan biri çok kolay köşe olabilir.üçkağıta açık bir sistem.

• quote:

Orijinalden alıntı: dortluk

Thy mil hesap oluşturdum. Eski uçuşlara mil puan işletebilyormussun. Bir kontrol ettim yurtdısi tek yon ucuşlara 1000-1750 arası mil veriyorlar. Son 2 yilda 6 yurtdışı gidis gelis var. 30×6 180tl mil yapar. Yurtici aktarmaları saymiyorum bile. Mailleri kontrol edip biletleri buldum, thy sitesinden eksik mil islemeden girdim sonuc biletlerim baska biri tarafından girilip işlenmiş. Pegasus da benzer sistem var orda baskasinin biletlerini işleyemezsin.
    Thyde çalışan biri çok kolay köşe olabilir.üçkağıta açık bir sistem.

ne alaka thy çağrı merkezini arayın durumu anlatın mail çıktılarını faks çekin işlem tamam son 1 yıl sadece geçerli artı diyelim öyle yaptılar birileri ele geçirdi aileden sizden habersiz değil ise thy çalışanı falan tespit edildiğinde anında iş akdi fesh edilir bu konuda thy hassasdır siz sakince uçuş rezarvasyon kodlarını eksik mil menüden işleyin olması dediğimi yapın hakkınızı yedirmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: cesarepavese

ben de gelecek ayki kampanyaya başvurayım diyordum o zaman bekleyeyim ben de biraz daha, teşekkürler verdiğiniz bilgi için.

TEKRAR EDİYORUM BOŞUNA BAŞVURU GİRMEYİN SİSTEMDE SİZ DAHA ÖNCE MİLES ALIP KAPATMIŞSINIZ GİBİ GÖZÜKÜYOR KAMPANYA ŞARTLARINDA İLK KEZ MİLES KARTA BAŞVURAN ALIR VAR TECRÜBELERİMLE SABİTTİR 2 KEZ KLASİK İPTAL 1 KEZDE PLATİUNUM İPTAL ETTİM KİTABINI YAZDIM ONLARIN BOŞUNA HEVES ETMEYİN ONUN YERİNE GELEN KARTI KURYEDEN ALDIĞINIZ AN ARAYIN KAPATACAM DEYİN NEDEN DİYECEK KART ÜCRETİ VARMIŞ YÜKSEK DEYİN SİZE MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ 3500 MASTERCARDA 2500 MİLDE AMEX KARTA MİL VERELİM TEKLİFİ SUNACAK SİZDE TAMAM DERSİNİZ OLDU BİTTİ AL İŞDE KAMPANYA

• adana - trabzon gidiş-dönüş uçuşlarıma toplamda 3200 statü mil verilmiş. oranlar mı değişti acaba? sitede değişen birşey göremedim. geri alırlar diye arayıp soramıyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: SocialEng

adana - trabzon gidiş-dönüş uçuşlarıma toplamda 3200 statü mil verilmiş. oranlar mı değişti acaba? sitede değişen birşey göremedim. geri alırlar diye arayıp soramıyorum da

300+300 600 olması lazım yanlış var düzelir sistemsel imkansız dediğiniz uçuş busines değil dimi

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.