Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.333
Cevap
373
Favori
657.575
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bonus Platinum kullanıyorum. Miles and Smiles ve Shopandfly farkı nedir? ya da hala Miles tavsiye edebiliyor musunuz? Yurtdışı çıkma oranı yüksek ve orada da kartlar sürekli alışveriş yapıyorum.

• HandK kullanıcısına yanıt
    MS almayin THY den cok bilet almiyorsaniz.

SF kesin oneririm, yurtdisi seyahatiniz bol ise

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben thy bileti için bir adet qnb miles&smiles tutuyorum kenarda, kuveytturk miles&smiles debit kart ile baya iyi mil veriyor 2 milyon üzeri yatırımınız varsa normalde onu kullanıyorum, taksitli birşey alacağım zamanda akbank wings kullanıyorum. Akbank wings önceden 1,5 TL'ye 1 mil veriyordu şuan 5 Tl 1 mil (Mil sistemi farklı) Wingsten genel olarak memnundum aslında ama mil oranları düştü, yine de sadece 500 TL aidat ödedim kart benim 3 kişilik ailemi yıl içinde (Pegasus ile) İngiltereye 2 sefer (toplam 6 bilet) uçurdu.

• kertenkele16 K kullanıcısına yanıt

Yurtdışı seyahatimde bol ve hep THY bileti alıyorum.

• Kaizermann K kullanıcısına yanıt
    Master i kullanmazsaniz mastercard icin aidat yansimaz zaten, ama lounge ve diger ozellikleri de amex ile kullanamiyorsunuz.
    Loungekey aktif etmek icin mastercard girmeniz gerekiyor

• Hesabımdaki THY milleriyle uzun uçuşlarınızı satın alabilir veya ekonomik sınıf uçuşlarınızı business'a yükseltebilirim.

Karşılıklı win&win için uzun uçuş şart maalesef.

• Banka kartıyla Kuveyt debit dışında başka banka var mı harcamaya mil kazanabileceğimiz debit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuperBlack S kullanıcısına yanıt
    Debit sadece KT de var. Qnb ve Garanti Kredi Karti veriyor

• Arkadaslar bir sorum olacak.

Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları ile THY bilet alımları ve alışverişlerden aylık azami Mil kazanımı, Türk Hava Yolları TK statüsü Classic müşterilerimiz için 15.000 Mil, Classic Plus müşterilerimiz için 25.000 Mil, Elite/Elite Plus müşterilerimiz için 35.000 Mildir. Müşterilerin aylık azami Mil kazanım sınırı TK numarası bazlı olarak hesaplanmaktadır, aylık azami Mil kazanımı aynı TK numarasına bağlı Miles&Smiles Garanti BBVA bireysel ve ticari kredi kartlarından kazanılan millerin toplamını içermektedir.

Sizce garanti-qnb-KT kartlarindan ayda toplam mi 15.000 mil kazaniliyor?

Ay kavrami ayin 1i ve son gunu mudur, hesap kesim tarihleri midir?

Bir de mesela garanti kampanyalarinda; bu ay icinde kazanilan miller; onumuzdeki ayin 3unde, 5inde falan yukleniyor.
    Bu mil kazanimlari onumuzdeki ayin icine mi dahil ediliyor, maximum mil kazanimi hesaplanirken?

• kertenkele16 K kullanıcısına yanıt
    Hocam çok kritik ve önemli soru. Bir ay ne demek? Ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor? Cevaplanırsa çok işe yarayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kertenkele16

Arkadaslar bir sorum olacak.

Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları ile THY bilet alımları ve alışverişlerden aylık azami Mil kazanımı, Türk Hava Yolları TK statüsü Classic müşterilerimiz için 15.000 Mil, Classic Plus müşterilerimiz için 25.000 Mil, Elite/Elite Plus müşterilerimiz için 35.000 Mildir. Müşterilerin aylık azami Mil kazanım sınırı TK numarası bazlı olarak hesaplanmaktadır, aylık azami Mil kazanımı aynı TK numarasına bağlı Miles&Smiles Garanti BBVA bireysel ve ticari kredi kartlarından kazanılan millerin toplamını içermektedir.

Sizce garanti-qnb-KT kartlarindan ayda toplam mi 15.000 mil kazaniliyor?

Ay kavrami ayin 1i ve son gunu mudur, hesap kesim tarihleri midir?

Bir de mesela garanti kampanyalarinda; bu ay icinde kazanilan miller; onumuzdeki ayin 3unde, 5inde falan yukleniyor.
    Bu mil kazanimlari onumuzdeki ayin icine mi dahil ediliyor, maximum mil kazanimi hesaplanirken?
    - her bankanın kendi mil kazanım miktarı var. Birbirlerini bağlamıyor

-1 ay demek ayın başından sonuna kadar olan zaman dilimini kapsıyor

- thy den kazanılan miller aylık kazanım miktarı içine dahil ediliyor

-bonus flaş kampanyalarından kazanılan miller aylık maksimum kazanılacak mil miktarının içine dahil edilmiyor. Bu miller ekstra geliyor

-varlık tutarina göre her ayin 5. İs gününde yatan miller aslında yattığı aydan önceki ay kazanıldığı için yattığı aydan önceki ayin maksimum mil hesabına dahil ediliyor. Ve maksimum kazanca ulaşınca varlık tutarina bağlı fazla mil kazansanız da maksimum mil baremine ulaşan tutar kadari yatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ondemand -- 5 Şubat 2025; 0:2:54 >

• Arkadaşlar selam,

Migros Sanal Market alışverişleri, Garanti M&S 4000 TL Market Alışverişine 300 mil hediye kampanyasına dahil oluyor mu?

• cptposeidon C kullanıcısına yanıt

Halen güncel midir?

• 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.