Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.325
Cevap
372
Favori
655.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kuveyt Business kredi kartı başvurusu yaptım. Gelen kredi kartı ile 1,5 milyon TL'lik çekim yapacağım.

Kuveyt mil hesaplamada baktığım zaman 1 milyon TL için 10k mil vereceğini söylüyor.

Kazandığım bu mil hesaba ne zaman yansıyor? Kart başvurusunda TK numaramı yazmıştım.

Bir diğer sorum da, yurt içi bilet 4,5k mil diyor. 2 tane bilet alabiliyorum o zaman doğru mu?

Son sorum da şu;

Kuveyt mil hesaplama da Business kredi kartı 1 milyon TL için 10k mil verirken Garanti'den hesapladım 450 mil veriyor. Bunu anlayamadım...

Yardımcı olan olursa sevinirim, iyi akşamlar.

• Pençe_1982 kullanıcısına yanıt
    Kuveyt Türk’ün ticari kartı bankadaki birikimleriniz az da olsa bir miktar kazandırıyor.

Garanti’den birikiminiz olmadığı koşulda kampanyalar haricinde puan kazanmanız oldukça zor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emre1690 E kullanıcısına yanıt

Hocam Kuveyt kart ticari. İşlem tutarı 1 milyon kazanılan mil: 10k

Garanti bireysel. İşlem Tutarı 1 milyon kazanılan mil: 450.

Bu kadar fark olur mu?

Hocam bence de olmamalı lakin arada kaldığınız örnek en ekstrem örnek.

Garanti’nin 3500 TL lik alışverişe 500 mil verdiği kampanya oluyor. 10k mil için 70000 TL eder. Bu sefer de Kuveyt Türk dezavantajlı kalıyor. Garanti’de 1000000 TL ve üzeri varlığınızda baz rakamlar 3 ile çarpılıyor ve daha üst rakamlarda çarpanlar daha da artıyor.

Dediğinizi anladım ama olayı anlayamadım. :)

1milyon varlıkta bulundursam 3 ile çarpması yine yeterli gelmiyor. 12 ay boyunca aylık 3 milyon TL ödemem var. Buradan maksimum mil çıkarmaya çalışıyorum.

En iyisi Garanti bireyseli iptal ettirmek. Kuveyt çok makul geldi.

İşte Kuveyt Türk’ün ticari kartının artısı bu. Kampanyası yok ama kampanyasız harcamalarda diğerlerine göre makul bir rakam bırakıyor.

4m TL gibi bir rakam koyun Kuveyt Türk bireysele 1000 TL’ye 100 mil kazanın.

Kampanyasız Kuveyt Türk ticari 👍
    Kampanyasız ve birikimli Kuveyt Türk bireysel 👍
    Kampanyalı ve 5 kuruşsuz Garanti bireysel 👍

Garanti Bireysel'i iptal ettirmek için aradım. 3.800 mil tanımlayacağını söyleyince vazgeçtim. :)

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Algoritmaları ne acaba? Tam 3800 mil. 🙃

Hesaplamalarıma göre ortalama tek telefona 1800 - 1900 TL avantaj sağlamışsınız.

Açıkçası bende anlamadım.

Sabah başvuru yaptım. Az önce iptal etmek istedim.

American Express içinde aynı teklifi yaptı, onu reddettim.

Gold için 3.800 mil deyince dursun o zaman dedim.

2 gün içinde hesaba yansıyacakmış miller.

En azından 1 yıllık aidatı çıkardı. :)

Bende de Prive var hocam. Yeni kullanmaya başladım. Sizden cesaret alarak Ya herro ya merro çeksem mi acaba? 🙂

Kapatırsa vazgeçtim kapatmayın dersiniz hocam.

Ne kaybedersiniz ki?

Ben aynı zamanda Kuveyt Türk Platinum’a başvurdum. O gelsin hocam daha sıhhatli olur.

Kartı iptal etse bile iptalden vazgeçebiliyorsunuz hocam.

Tabi siz bilirsiniz yine.

• Kredi kartından işlem yaptım.
    Mil anlık mı yansıyor yoksa birkaç gün sonra mı?

Hesap kesim tarihinde.

• Garanti BBVA, Türk Hava Yolları işbirliğinde yürüttüğü Türkiye’nin ilk yolcu sadakat programı Miles&Smiles kapsamında, müşterilerine yönelik Miles&Smiles Diamond kredi kartlarını hayata geçirdi.

Yurt dışı harcamaları yüksek ve uçuşlarında Türk Hava Yolları’nı tercih eden müşterilere özel olarak tasarlanan Miles&Smiles Diamond kredi kartı, kullanıcılarına birçok ayrıcalığı bir arada sunuyor.

Ayrıcalıklı hizmetler ve indirimlerden faydalanma olanağı sağlıyor

Garanti BBVA tarafından çıkartılan Miles&Smiles Diamond, Mastercard ve American Express logolu seçenekleriyle kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına hitap ediyor. Kart, Türk Hava Yolları’ndan yapılan uçak bileti alımlarında her 5 TL harcamada 1 Mil kazandırıyor. Ayrıca, Garanti BBVA müşterilerinin bankada bulunan varlık düzeyine göre 5,5 kata kadar ekstra Mil kazanma imkânı sağlanıyor. Yeni kartla aynı zamanda Miles&Smiles Classic Plus üyeleri alışverişlerinde %25, Elite ve Elite Plus üyeler ise %50 daha fazla Mil kazanıyor. Kazanılan Miller, statü Miline dönüştürülerek Miles&Smiles üyelik statülerinde yükselme olanağı sunuyor.

Mastercard logolu Miles&Smiles Diamond Kart sahipleri yurt içi ve yurt dışı havaalanlarında lounge ayrıcalığından yılda 8 defa bir misafiriyle birlikte yararlanabilecekler .Yılda iki kez ücretsiz İGA Vale hizmeti, sekiz kez Fast Track geçiş hakkından da faydalanabilecekler.. Ayrıca, yurt dışı seyahatlerinde Uber’de %20 indirim ve İGA Buggy hizmetinden yılda iki kez ücretsiz yararlanma gibi fırsatlar da kartın sunduğu ayrıcalıklar arasında yer alıyor. Yurtdışındaki restoran ve otel harcamalarında bankamızdaki varlık tutarına göre %10’a varan indirim ayrıcalığı sunuyor.

Günlük yaşamda da cazip fırsatlar sunan Mastercard logolu Miles&Smiles Garanti BBVA Diamond, , IKSV Kırmızı Lale Kart’ta %50 indirim ve Passo üzerinden etkinlik biletlerinde hediye bilet avantajları sağlıyor.

American Express logolu kart sahipleri ayrıca alışverişlerinde ekstra %25 oranında daha fazla Mil kazanma ve seçili restoran ve otellerde %10 indirim gibi fırsatlardan yararlanabiliyor.

Miles&Smiles Diamond Kredi Kartına sahip olmak isteyenler, Garanti BBVA şubelerinden veya dijital kanallar üzerinden başvuru yapabiliyor.

https://milesandsmilesgarantibbva.com/kredi-kartlari/milessmiles-garanti-bbva-diamond

• Gerek varmıydı Diamond’a gerçekten? Prive’ye bir şeyler ekleseler daha iyidi

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Yıllık aidatı 15.000₺ (tarihe not olaraktan yaklaşık 425$ / 5 gram altın) oha çüş.

www.garantibbva.com.tr
    Miles&Smiles | Kredi Kartı | Garanti BBVA
    https://www.garantibbva.com.tr/kartlar/miles-and-smiles
  • Garanti işin b. çıkardı artık

• Foçabeyi kullanıcısına yanıt

Kampanyalar, kazanım oranları vs derken bir tane adam akıllı bilet alman için ortalama 1 milyon lira harcaman lazım.

O kadar harcamayı gerekli sürede yapabilen biri de hediye bilet peşinde koşmaz.

• 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.