Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.325
Cevap
372
Favori
655.862
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir miktar milim var, uzun uçuşlarınızda kabin yükseltebilirim.

maliyetli işler, o yüzden ekonomi uçanlar yazmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 13 Kasım 2024; 7:22:43 >
  • Garanti bankası mevduat ve kampanyalar harici verdiği miller bunlar.

37bin harcamaya 1800mil

23bin harcamaya 1159mil

42bin harcamaya 339mil

Bunlarda mevcut kampanyalar.Hangilerini yapabilirsiniz ona göre karar verin.

Yurtdışı 5bin harcamaya 1000mil

1 milyon varlık bulundurana 20bin harcamaya 2000mil

tek seferde 1500 harcamaya toplam 20bin olur ise 1000mil

3000 market harcamasına 300 mil

100bin okul harcamasına 1500 mil

joly tur 40bin harcamaya 4000

• jackal73 J kullanıcısına yanıt

Yukarda 2 arkadaş aylık 35 bin mil sabit rahat alıyoruz demiş neye göre alıyorlar anlamak mümkün değil bu şartlarda aylık 1 milyon harcama yapmaları gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylık 20 30 bin mil falan kazanmanın tek yolu bol bol çok yüksek fiyatlı Türk hava yolları uçak bileti almak. Onun dışında standart kampanyalarla ya da standart bir alışverişte bu milleri kazanmanın ihtimali %0.10 yıldan fazladır bu kartı kullanıyorum özellikle son dört yıldır tamamen hikaye.

hele kampanyalar o kadar fason ki inanamazsınız. Mesela şimdi bakıyorum demiş ki kasım ayında 1000 mil verecekmiş giyim ve elektronik harcamamı. Şartı da şu tek seferde en az 1500 TL ve üzeri harcama koşulu ile toplam 20.000 TL harcamam gerekiyormuş. Ya da mesela market harcamamı 600 mil verecekmiş onu şöyle veriyor 3000 liralık harcamaya 300 mil veriyor 6000 liralık market harcaması istiyor ama tek seferde 3000 TL harcaman lazım. Başka bir kampanya internet alışverişi 5000 TL ve üzeri harcamaya 500 mil verecekmiş toplamda maksimum 1500 mil yani bu saçma sapan kampanyaları deli gibi takip etseniz ve burada yazan harcamaların hepsini yapsanız bile kazanacağınız taş çatlasın üç 4000 mil olacaktır. Yüksek mil kazanmanın tek ama tek yolu Türk hava yolları biletini bu kredi kartıyla almak. zaten bu kartı sömürenler de genellikle biletini kendi alanlar veya sağa sola bilet alan tipler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zombie.TR -- 13 Kasım 2024; 19:29:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yanlis anlasilma olmus sanirim. Aylik 35bin mil rahat aliyoruz seklinde. Mevduat koyarsaniz, ve Aylik 200-300 bin TL harcama ile kampanyalari doldurursaniz alabilirsiniz. Yoksa zaten imkansiz.

Daha az harcayarak ama kampanyalari doldurarak da yine ayda 10-20bin arasi gayet mumkun olabilir. Kampanyasiz kazanim mevduat da yok ise cok cok dusuk maalesef.

Eskiye nazaran kazanimlar cok dustu. Artik mevduat koyulmadiginda kartin pek bir anlami yok diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikyilmaz8 -- 16 Kasım 2024; 12:52:57 >
  • Hocam aylık 300 bin liranın nasıl bir para olduğunun farkındayız değil mi? Türkiye’de kaç kişi aylık 9 bin dolar harcayıp buradan gelecek 3 kuruş mile tamah edecek. Lafım size değil ama bu saçmalığı normalleştirmemek gerekiyor. Tepki olmadığı sürece hiç bir şey düzelmez.

• Tabii ki cok haklisiniz, normallestirilmemeli. Bu kartlar yurtdisina cikanlara yonelik biraz daha. Yurtdisi harcamalarina daha cok mil puanveriyor sonucta. Yurtici harcamalar gelen mil cok cok az, belki de alinabilecek kartlar arasinda en kotusu. Buna ek olarak da yine yurtdisina cikmayan bir kisiye ucak milinin ne kadar faydasi olur bilemiyorum, yurt icinde kullanilacak daha faydali kartlar var.

• Merhaba bazı üye işyerleri hesaplama aracında örnek verilen milden daha fazla mil veriyor örneğin normalde giyim haracamasina varlık tutarına bağlı kazanımda en üst seviyede 5.5 katiyla % 2 mil veriyor. Üye iş yeri sayesinde fazla verilen milde 5.5 kat ile çarpılarak ek olarak yansıyor mu bilgisi olan varsa açıklayabilir mi ?

• Arkadaşlar merhaba.

Garanti Miles&Smiles Prive kartın hatrı sayılır bir üstünlüğü var mı? Kampanyalara da katılarak her ay 3-4k mil kazanım hedefim var. Aradaki üyelik ücreti aidatına değer bir fark var mı? Kampanya olarak en zengini Garanti’nin kartları mı sunuyor?

• Garanti Miles and Smiles Prive ve Platinum kartin sanirim tek farki bir adet lounge girisi. Siteden bakabilirsiniz. Yani herhangi bir ek ozelligi yok. 3-4k mil de kampanyalari doldurursaniz kazanilabilir. Guncel kampanyalara siteden bakip, hangileri size uygun ve doldurulabilir goreblirsiniz.

• Arkadaşlar kendi miles&smiles TK hesabıma birden fazla bankanın kartını bağlayabiliyor muyum?

Örneğin hem Garanti hem de QNB'nin kampanyalarından aynı hesabıma mil kazandırabiliyor muyum? Sistem beni ayrı ayrı bankanın müşterisi mi ya da daha üst ölçekte miles&smiles'ın tek müşterisi olarak mı görüyor?

• emre1690 E kullanıcısına yanıt

Birden fazla kart tek hesaba bağlanarak mil kazanılabilir.

• emre1690 E kullanıcısına yanıt

Evet ama bankalar ile kontrol edebilirsiniz. Garantide ben de hem Prive hem Platinum var, ikisinden de ayri ayri mil kazansam da, 1 TK hesabina bagli oldugu icin, o TK hesabi maximum 35k mil kazanabiliyor ayda. Yani mil kazanim limiti 70 e cikmiyor kart eklenince, 35 de kaliyor yine, sadece daha fazla kartla kazanma sansiniz oluyor.

Farkli banka olunca tabi bu limitler artiyor olabilir.

• tarikyilmaz8 T kullanıcısına yanıt

Maas musterilerine prive aidatsiz mi biliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prive yenimi çıktı ilk defa duyuyorum böyle bir kart olduğunu

2024 sonunda Suresi dolacak 2bin milim varmis. Statu miline cevirebilecegimde 5 bin milim var. 2bini mili statu miline cevirsem suresi dolacak millerdenmi eksilir. Fikri olan varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 19 Kasım 2024; 18:21:56 >
  • Sözleşme değişikliğidir:01.12.2024 itibarıyla Miles&Smiles Garanti BBVA bireysel kredi
    kartları ile varlık gruplarına göre mil kazanımı programımız güncellenecektir.1Milyon TL-
    5Milyon TL arası varlık sahibi müşteriler 3 kat, 5Milyon TL-10Milyon TL arası varlık sahibi
    müşteriler 3.5 kat mil,10Milyon TL ve üzeri varlık sahibi müşteriler 5.5 kat mil kazanır.
    Sözleşme Değişikliğidir: 31.12.2024 itibariyle, Miles&Smiles Garanti BBVA Platinum, Privé,
    Özel Bankacılık ve Phi kredi kartlarına sunulan Sabiha Gökçen Havaalanı'ndaki indirimli
    vale hizmeti sona erecektir.

Ayrıca not olarak da paylaşayım bu ay mil kazanımım 55K+ gerçekleşti. 35K limiti neye göre verilmiş pek anlamadım.

• Arkadaşlar,

Bireysel kredi kartı limitim diğer banka kredi kartlarından dolayı dolduğu için banka yetkilisi bugün ticari Miles&Smiles tavsiye etti. Ben de kabul ettim.

Akşam İnternet sitesine bir baktım. Hem her kampanyaya katılım olmuyor, hem de kampanyalı alışverişte mil kazanım oranları çok düşük ticari kartta. Şimdi bu ticari kartın nasıl bir avantajı olabilir normal miles&smiles’a göre? Aidatı gold karttan yüksek.

Diğer bireysel kartlardan limit yeri açıp bireysele dönmek nasıl olur? Ya da miles&smiles business’in bilmediğim bir avantajı mı var?

Bir bilgisi ya da önerisi olan var mı arkadaşlar? Paylaşmanızı rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1690 -- 21 Kasım 2024; 1:42:53 >
  • geçen günlerde statü miline çevrimi "5 de 1" yerine "3 de 1" oranında olması ile ilgili kampanya vardı. bu süreçte yıl sonu dolacak milleirmi de düşünerek statü miline çevrim yaptım fakat süresi dolacak mil miktarında azalma olmadı.

• cravens C kullanıcısına yanıt

mil ekstresine bakılabiliyor. 3 yıl önce kazandığım miller kredi kartından gelen miller. ondan dolayı bende etki edeceğini düşünüyorum. sizinde böyle mi durumunuz? uçuştan kazanılan miller statü miline çevrilmiyor. sadece kredi kartından gelenler statü miline çevriliyor

• Sadece kredi kartlarindan kazanilan miller status mile cevrilebiliyor. Diger butun milleriniz cevrilemez. Dolayisiyla suresi dolacak milleriniz status miline cevrilmiyor olmali, onlari baska sekilde harcamaniz lazim.

• 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.