Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.325
Cevap
372
Favori
655.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple ödemesinden 2000MiL nasıl kazanılıyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dostlar halihazırda maximiles kullanıyorum, harcamalarda minimum %0.75 oranında mil veriyor, verdiği 1mil=1₺ olarak kullanılıyor. Miles&smiles’ta 100mil=1₺ diyor ama mil ile bilet alacak olunduğunda daha farklı/katlayarak hesaplıyor galiba. Biraz okudum ettim çok da anlayamadım açıkçası. Şu hesabı basitçe anlatacak var mı bana ? Eğer daha avantajlıysa garanti miles’a geçeyim diyorum.

• 3.0V6 kullanıcısına yanıt

Hocam Garanti Bankası'nın Miles&Smiles ile Shop&Fly milleri birbirinden tamamen farklı. Maximiles da tamamen farklı. Irak Dinarı, Ürdün Dinarı, Sırbistan Dinarı gibi düşünün. Shop&Fly'da 1 mil 1 kuruşa denk geliyor; 100 mil 1 TL gibi düşünün. Miles&Smiles'i ben de tanımaya çalışıyorum ve buradaki millerin çok daha değerli olduğu kesin. Siz sanırım Garanti Bankası'nın ürünlerini karıştırdınız.

• emre1690 E kullanıcısına yanıt
    Yok hocam miles&smiles ile maximiles millerinin hangisinin bilet alımımda değerli olduğunu öğrenmeye çalışıyorum. Garanti bankasını yeni müşteri kampanyalarından faydalanmak için örnek olarak verdim. Birkaç farklı bankanın miles&smiles’ı var hangisinin şu an için en avantajlısı olduğunu da merak ediyorum. Örneğin 5000 mil ile 5000 ₺‘lik bilet mi alabiliyorum ? Bu mili bilete çevirmenin adı ödül bilet mi ? Eğer öyleyse promosyon ödül bilet nedir ? Bunları thy’nin sitesinden okudum ama çok anlayamadım işin gerçeği.

Evet hocam ödül bileti.

THY uygulamasından TK hesabınız ile bir girin bakın. Ortalama bir bilet için fikriniz olsun.

Ben henüz çok yeniyim. Eminim ki bazı kampanyalarla daha efektif kullanılabiliyordur kazanılan miller.

5000 mil ile 5000 TLlik bilet Miles&Smiles için bana biraz fazla gibi geldi.

Hangisinin daha değerli olup olmadığının ne önemi var hocam? Önemli olan kaç TL harcayıp kazandığın puanlarla kaç TL lik bilet alabildiğin değil mi?

1 mil ile 5000 TLlik bilet al istersen, eğer o 1 mili kazanmak için 20 milyon TL harcadıysan pek anlamı yok gibi; ama yine de siz bilirsiniz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1690 -- 24 Kasım 2024; 20:40:35 >
    Miles smiles icin; Yurtici odul biletler 8500mil oluyor genelde. Bazen kampanya olunca 4500 mil oluyor.

Miles&Smiles i;

Diger ShopFly, maximiles vs gibi kartlarla kiyaslamayin.
    Milleri TL para gibi dusunmeyin Miles smiles da…

Yani 8500 Mil ile 1-2bin TL lik yurtici THY ucus bileti alabiliyorsunuz Miles Smiles ile

Farkli bankalardan ayri ayri mil kazanabiliyorsunuz.

• kertenkele16 K kullanıcısına yanıt
    Evet hocam öğrendim. Sizce 1 mili en değerli harcama metodu nedir hocam? Kampanya mı beklemek lazım? Ucuz biletleri parayla alıp pahalı biletlerde mi mil harcamak lazım?

Ucu bileti parayla alip pahali bileti mil ile satin almak, veya THY mil kampanyasi beklemek..

• THY mil kampanyasının belirli dönemleri var mı hocam? Aynı zamanda bugüne kadar en karlı miles&smiles program alışverişiniz nasıl oldu?

• garanti bankasına gecmeyi dusunuyorum mil konusunda akbanktan altta kalır yanı varmı? bir de kredi kartı olarak hangisini tercih etmeli

Yanıt için teşekkür ediyorum. Anladığım kadarıyla ek kampanyalar hariciyle mil kazanımı oldukça düşük. Hesaplama aracına girdiğimde standart statüde 30bin harcamaya 50-60 mil bi şey gösteriyor. Esas olay kampanya kapsamında harcama yapıp ek mil kazanmak sanırım değil mi ? Wings’in kazanım oranları miles&smiles’a göre nasıl sizce ?

Yurtdisi alisverisiniz yoksa ve THY den yuklu miktarda bilet almiyorsaniz veya THY uyelik statunuz yuksek degilse miles smiles almayin, isbankasi maximiles alin.

Hocam tavsiyenize saygı göstermekle beraber THY ve Yurtdışı önceliği için Miles&Smiles önerinize katılıyorum.

Diğer yandan maximiles için yürürlüğe konan varlık bulundurma tablosuyla beraber kazanım oranı binde 5’e kadar düştü. Uçak biletini acentelerden daha pahalıya ve 1:1 kullanım oranında alabiliyorsunuz. Maximiller başka bir yerde kullanılamıyor. Kampanyalar maximil kazandırmıyor. Ben maximiles kartımı varlık bulundurma tablosunda fena bir yerde bulunmamama rağmen kapatma kararı aldım. Üstelik “Black” iken. Her ay en az 50000 TL borç ödüyorum. 10000 TL lik biletin borcu 1 senede kapanmıyor. Tek avantaj limit fazlaysa avans mil fazla ve maximiller silinmiyor. Kampanyadan bağımsız verim iyi ama kampanyayla şahlandıracağınız oranlar maalesef elde edilmiyor.

Ben harcamalarını segmentlendirebilen ve kampanya takip edebilen herkesin maximiles’tan hatta black versiyonundan bile daha fazla kazanım elde edebileceğini düşünüyorum.

• Miles&Smiles kartları 3 bankada var. Garanti, QNB ve Kuvyttürk. Bunlar THY ile ortak kredi kartları. Buradaki millerle sadece THY ve Star Alliance grup havayollarından bilet alabilirsiniz. Buradaki en mantıklı kullanım, promosyon uzun hat business class bilet almak veya ekonomi bileti business class'a yükseltmektir. Bu programda kartla mil kazanmak epey zordur. Onun için miller çok değerlidir. THY statünüz Elite/Elite plus değilse, THY'den çokça bilet almıyorsanız veya bankada yüklü varlığınız yoksa bu programa hiç girmeyin. Öyle market,benzin, internet alışverişi vs. ile kazanacağınız millerle bir senede iç hat bir bilet zor alırsınız.

Diğer Shop&Fly, Wings, Maximiles kartlar ise birbirine benzer konseptlerdir. ihtiyacınıza uygun olanı seçebilirsiniz.

• Yanacak mil bildirimi geldi, bilet alamadık shellden yakıt puana çevirdim

• Garanti maaş müşterisi old içim m&s aidatsız dediler, çok uçmasam bile başvuracağım ama privee de ücretsiz midir sizce? Temsilci mi aradım üsten üsten konuşuyor benimle yok öyle bir şey diye ama işyerindekiler gayet kullanıyor şirketin anlaşmasıymış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, kredi kartıyla tek seferde 500.000tl gibi bir çekim yaptıracağım.

Çekim yapacak yer her hangi bir kampanyaya dahil değil. Bu harcamadan mil kazanabilir miyim?

Hangi kartta daha avantajlı olabilir? Miles&smiles, shopandfly, adios, maximiles iş bankası gibi kartlarım mevcut.

• TurkCA T kullanıcısına yanıt
    Sektor nedir hocam?

Duz cevap olarak Shop and fly derim.
    Maximiles da tek seferde kazanabileceginiz mil in maximum degeri var çünkü.
    Miles smiles saymiyorum bile(elit-elit plus degilseniz ve bankada 1mTL uzeri birikiminiz yoksa…
    Adios ile bilgim cok yok ama YKB kartlarinin onceki degerliligi yok artik

• TurkCA T kullanıcısına yanıt

Mekan ile gorusun, ben olsaydim elimdeki tum kartlara 500k yi boler oyle cekerdim. 100 100

• 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.