Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.325
Cevap
372
Favori
655.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shutterbug

Garanti BBVA, Türk Hava Yolları işbirliğinde yürüttüğü Türkiye’nin ilk yolcu sadakat programı Miles&Smiles kapsamında, müşterilerine yönelik Miles&Smiles Diamond kredi kartlarını hayata geçirdi.

Yurt dışı harcamaları yüksek ve uçuşlarında Türk Hava Yolları’nı tercih eden müşterilere özel olarak tasarlanan Miles&Smiles Diamond kredi kartı, kullanıcılarına birçok ayrıcalığı bir arada sunuyor.

Ayrıcalıklı hizmetler ve indirimlerden faydalanma olanağı sağlıyor

Garanti BBVA tarafından çıkartılan Miles&Smiles Diamond, Mastercard ve American Express logolu seçenekleriyle kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına hitap ediyor. Kart, Türk Hava Yolları’ndan yapılan uçak bileti alımlarında her 5 TL harcamada 1 Mil kazandırıyor. Ayrıca, Garanti BBVA müşterilerinin bankada bulunan varlık düzeyine göre 5,5 kata kadar ekstra Mil kazanma imkânı sağlanıyor. Yeni kartla aynı zamanda Miles&Smiles Classic Plus üyeleri alışverişlerinde %25, Elite ve Elite Plus üyeler ise %50 daha fazla Mil kazanıyor. Kazanılan Miller, statü Miline dönüştürülerek Miles&Smiles üyelik statülerinde yükselme olanağı sunuyor.

Mastercard logolu Miles&Smiles Diamond Kart sahipleri yurt içi ve yurt dışı havaalanlarında lounge ayrıcalığından yılda 8 defa bir misafiriyle birlikte yararlanabilecekler .Yılda iki kez ücretsiz İGA Vale hizmeti, sekiz kez Fast Track geçiş hakkından da faydalanabilecekler.. Ayrıca, yurt dışı seyahatlerinde Uber’de %20 indirim ve İGA Buggy hizmetinden yılda iki kez ücretsiz yararlanma gibi fırsatlar da kartın sunduğu ayrıcalıklar arasında yer alıyor. Yurtdışındaki restoran ve otel harcamalarında bankamızdaki varlık tutarına göre %10’a varan indirim ayrıcalığı sunuyor.

Günlük yaşamda da cazip fırsatlar sunan Mastercard logolu Miles&Smiles Garanti BBVA Diamond, , IKSV Kırmızı Lale Kart’ta %50 indirim ve Passo üzerinden etkinlik biletlerinde hediye bilet avantajları sağlıyor.

American Express logolu kart sahipleri ayrıca alışverişlerinde ekstra %25 oranında daha fazla Mil kazanma ve seçili restoran ve otellerde %10 indirim gibi fırsatlardan yararlanabiliyor.

Miles&Smiles Diamond Kredi Kartına sahip olmak isteyenler, Garanti BBVA şubelerinden veya dijital kanallar üzerinden başvuru yapabiliyor.

https://milesandsmilesgarantibbva.com/kredi-kartlari/milessmiles-garanti-bbva-diamond

Millerde herhangi bir kazanç yok, sadece lounge ve fast track eklenmiş bir kart olmuş. yıllık aidatı da 15bin tl. bu rakamı verdikten sonra , iga pass alınıp yola devam edilebilir

• Kaizermann K kullanıcısına yanıt
    Türkiye şu an keriz silkeleme operasyonu yapıyor sanıyorum. American Express yıllık aidatı $650 bu aidatlar vereceğimize alsak daha iyi artık işin b.k çıktı. Metal kartları tek tek iptal edeceğim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Avantajli bir kart ama 15bin biraz abarti olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu güne kadarki en alt segment kart olan Gold ile Prive arasındaki farkı anlamamıştım. Şimdi her şeyi Diamond’a verip aidatı da 10’a katlamışlar. Tuhaf…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1690 -- 25 Aralık 2024; 12:48:29 >
  • emre1690 E kullanıcısına yanıt

mil kazanma açısından gold-platinum-prive-diamond arasında hiç bi fark yok. sadece amex kartlarda goldda %15, diğerlerinde %25 avantaj var. şu an diamond yeni çıktığı için her şeyi vermişler, ama onlar da azala azala bitecektir. yılda 8 defa lounge hakkı çok iyi, ama sene ortasında geldiğimizde onu 6 yaparlar, sene sonunda da 4e düşer. fakat şu enteresan. diamond amex yıllık kart aidatı 825tl. diamond başvurusu yapıp, mastercardı iptal etsek, amexi tek başına kullanabilir miyiz ?

16,500’e PriorityPass almak daha iyi sanki. Sınırsız giriş hakkı veriyor.

Onu ben privee olan kartımda yapmak istemiştim. Ana kart mastercard olan ve amex ona bağlı dediler. Ya mastercard ve amex ikisi ya da sadece amexi kapatabiliyoruz yani. Ya da hepsini :)

• Merhaba Türk hava yolları mobil uygulamasında TK cüzdan içine para yüklerken Miles Smiles kredi kartları ile yüklenirse bankada beşte bir oranında mil kazanılıyor mu bilgisi olan bir aydınlatabilir mi

Amex ek kart Master Card’ı kapatırsan Amex otomatik olarak kapanır

• ondemand O kullanıcısına yanıt
    Kazaniliyor

• arkadaşlar bir miktar milim var, uzun uçuşlarınızda kabin yükseltebilirim.

ekonomi seyahat eden bu masrafa girmeyeceğinden, sadece business seyahat edenler iletişime geçerse müthiş olur.

• 3erkay98 3 kullanıcısına yanıt

evet, asıl kart master card olduğundan amex tek başına kalamıyor. bundan dolayı, iga pass/priority pass almak daha mantıklı.

• Hepsiburda alışverişi Yılbaşı kampanyasında sayılmıyor mu?

• Yurtdisi otel ve ucak bileti alacagim ikisi de 100k uzeri ama hangi kartla almak daha mantikli karar veremiyorum anlayamiyorum. Miles and smiles prive (garanti varlik var), maximiles black(varlik var) platinum plus, adios premium… yardim lutfen🙏

• buckeye23 kullanıcısına yanıt
    Evet sayilmadi benimde

• ukisa U kullanıcısına yanıt
    Thy ile uçacaksaniz uçak biletini miles smiles prive ile alın.Otel için ise hangi kart kampanya puanı veriyorsa ona bakın,bazı kartlar bookinge indirim kampanyası yapıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ms kart ile alakalı birşey soracağım. Bu kartla şimdi ben harcama yapıp mil kazanıyorum ama kartın içerisinde kendi THY den gelen milleri görüyorum. iş için Uçuşlarımı genelde THY ile yapıyorum fakat biletleri şirket acentadan aldığı için thy ye direkt işleniyor. Bu kartla kazandığım milleri ne yapacağımı nerde harcayacağımı , nerede göründüğünü anlamadım.

Örneğin millerle shellden benzin alayım dedim, ms karttan bakınca thydeki milleri mi gördü, bu karttan kazandığım miller nerede :)

• 3 adet Elite hakkı mevcut , istanbul bostancı ,

• 10ly_10ur 1 kullanıcısına yanıt
    THY Miles smiles hesabiniza girdiginizde gorursunuz. Islenmiyorsa MS numaraniz eslestirilmemistir. (Nerdeyse olasiliksiz bir durum) . Kredi karti islemlerine geldiginizde TK numaraniz garanti APP inde ekli goeunuyor mu?

• 50 mil transfer mümkün oluyor mu ücreti mukabil?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.