Şimdi Ara

Miles&Smiles Kampanyaları (310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.254
Cevap
370
Favori
648.439
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Figo

@yunusemre0666

Maalesef üstadım; "AJet uçuşları için Miles&Smiles kapsamında ödül bilet düzenlenememektedir" (18 Mar 2024)

Başkasına riskli diyorsun demek. Bilemedim şimdi. Durduk yere yanacak tüm puanlar.

16.000 Mil ile yaklaşık 3.200 TL lik hediye kuponu alabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıya girin ve üyelik bilgilerinizle girince, amazon, biletix, LC waikiki, teknosa, shell gibi bi çok yerde puana dönüştürebilirsiniz.

amazon.com.tr için konuşuyorum.

12500 için 2500 TL

2500 mil için 500 TL

1000 mil için 200 tl

toplamda 3.200 TL amazon hediye kartı alıp tek hesaba yükleyip ister parça parça ister üstüne ekleme yapıp daha pahalı bir şey alabilirsiniz.

Dikkat etmeniz gereken husus, her firmanın şartları kendine özele. Şartları okumadan çek almayın. Mesela shell için aylık belli bir puan kullanım sınırı var. Amazon.com.tr kuponları sadece amazonun sattığı ürünlerde geçerli, amazondaki diğer satıcılarda kullanamazsınız, teknosa çeki sadece mağazalarda geçerli, online sitede kullanılamaz gibi...

www.shopandmiles.com
    Shop&Miles Mil Harcama
    https://www.shopandmiles.com/mil-harcama/

• Figo kullanıcısına yanıt
    Bence yıl sonuna kadar bekleyin. Hem bilet almada %33 mil indirimi yapıyor hem de shopandmiles sitesinde de kullanımda indirim kampanyası oluyor. Bilet almazsanız oradan hediye kartı alıp değerlendirirsiniz
  • berke_han kullanıcısına yanıt

Akıllıca. Hiç böyle düşünmemiştim @berke_han

• hbakl kullanıcısına yanıt

@hbakl

Çok teşekkür ederim ayrıntılı açıklama için hocam. Bu da mantıklı ve makul geldi açıkçası.

• şöyle kartlar arasında bir karşılaştırma yaptım, 4000 tl yurtdışı uçak bileti için yapılacak yurtiçi harcama (elektronik-giyim);

wings 300 bin tl harcama
    kuveyt miles 600 bin tl
    iş maximiles 800 bin tl
    garanti shop 1 milyon 200 bin tl
    qnb mil 10 milyon tl harcama istiyor.

adios, vakıf world, parafly, bunlar her harcamaya vermiyor, oturup kampanya yapmasını bekleyecen.
    onlar da örneğin eticaret her 1500e 100 verse, 4000 tl'lik bilet için 2000 tl puan harcaman gerekiyor, 80 bin tl harcama yeterli.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Wings Classic gayet iyi durumda şu anda. Yeni aldım kartı, 1.5 ayda 20 bin harcadım, hiç kampanyalardan mil kazanmadım. 113 lira birikmiş yurt içi için. Yurt dışı için x2 oluyor.

Miles&Smiles Kampanyaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 15 Ağustos 2024; 18:13:9 >
  • Desident D kullanıcısına yanıt
    benim hesap doğru yani, 20 bin tl harcamaya yurtdışında 227 tl, yani 4000 tl 'lik bilet için 353 bin tl harcamak gerek.

aynı mili kazanmak için 10 milyon tl harcama isteyen Qnb banka çalışanlarına burdan öpücük gönderiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 15 Ağustos 2024; 18:32:59 >
    Ayrıca Wings ile yurt dışı seyahat sağlık sigortası 8 günlük poliçelerde ücretsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desident

Ayrıca Wings ile yurt dışı seyahat sağlık sigortası 8 günlük poliçelerde ücretsiz.

8 günlük poliçe 150-200 tl falandır, vakıf milplus world, 1 yıllık veriyordu sanırsam.

Baktım şimdi tüm dünya 308 tl diyor.
  • Beyler Thy ödül bilet alımı için 20 bin milim eksik. Nasıl tamamlayacağız? Burada satan falan var mı?

• carlitoss kullanıcısına yanıt

1000 mil transferi icin TK 15 usd talep ediyor. Ustune transfer edenin bir miktar ucret talep etmesi sonucunda mil transferi mantikli gozukmuyor. Onun yerine mili yeterli olan birine bilet aldirabilirsiniz. O da keza guvenilir biri olmasi gerekiyor.

• equalizer34 E kullanıcısına yanıt
    Evet TK çok pahalı satıyor eksik milleri oradan alacağıma başka havayoluyla direk bilet alırım saha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cptposeidon

3adet elite hakkı mevcut , ilgilenen yazabilir, istanbul içi
    +‪+353 89 965 2764‬ whtsp

güncel

• bir miktar milim var, kabin yükseltebilirim. özellikle, new york, miami, çin gibi uçuşlarda avantaj sağlanabilir.

yakın uçuşlar, avrupa dahil, mantıklı olmayabilir. o yüzden sadece uzun uçuşlar için görüşebiliriz.

• visa özellikle miles&smiles kartlara ekstra özellikler gelmiş. hızlı geçiş mesela. hatırladığım kadarıyla sadece mastercard gönderiyorlardı. değiştirebiliyormuyuz visa ile?

• 1 Ekim'de taylanddan Türkiye'ye dönmem gerekiyor sizce en ucuz nasıl dönebilirim arkadaşlar
  • Garantiden miles smiles KK başvururken TK numaranız bulunamadı diyor, böyle bir hata almış olan var mıdır

• Bir zamanlar en çok MS kredi kartından en çok şikayetçi olan bendim fakat tekrardan geri dönüş yaptım diğer kartlardan bir cacık olmayacağıni anlayınca en azından statü miline dönüşüp yapıp elite statümü koruyabiliyorum.

• buckeye23 kullanıcısına yanıt

Aynen oyle ozellikle Garanti Miles and Smiles da Elite uyeyseniz ve 8M ustu bankaya bir varlik koyabilyorsaniz, TL karsiligi olarak kazanilan puana yaklasan baska bir kart yok. 4M ustu koyabiliyorsaniz da, Shop&Fly ile hemen hemen ayni sagliyor yine. Shop&Flyda da cunku yeni guncelleme ile 4M ustu varlikta iyi rakamlar var.

• 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.